Mαζεύουν υπογραφές για τη μη αναγνώριση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ετοιμάζουν νέο δεύτερο γενικευμένο συλλαλητήριο την Κυριακή 27/1

Υπογραφές για τη μη αναγνώριση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Στις Πρέσπες θα υπογραφεί από πολίτες και φορείς πρακτικό μη αναγνώρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Σύμφωνα με την Παμμακεδονική, η Μεγάλη Πορεία Διαμαρτυρίας από την πόλη των Πρεσπών θα βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη στο 7ήμερο 21 με 27 Ιανουαρίου.

Αυτή η διαδικασία με τη συλλογή υπογραφών θα συνεχιστεί σε όλες τις πόλεις της Βορείου Ελλάδας Καστοριά, Βέροια, Νάουσα, Δράμα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη και θα επεκταθεί σε όλη την επικράτεια, ακόμη και στα νησιά. 

Δηλαδή κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Εθνικό Κοινοβούλιο του κειμένου της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι Έλληνες ανά πόλη σύμφωνα με το πρόγραμμα της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, θα διαμαρτύρονται συνολικά και με καθολικό τρόπο.

Η μεγάλη πορεία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην Αθήνα με νέο δεύτερο γενικευμένο συλλαλητήριο στις 4.00 το απόγευμα πάλι στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με τις συζητήσεις που έγιναν χθες, θα οργανωθούν και σύσσωμα  μακεδονικά σωματεία, περιφερειάρχες δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας, δήμαρχοι θα συναντηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάνε από κοινού αίτημα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην υπογράψει την έγκριση του νόμου. «Είναι στα χέρια του προέδρου» είπαν.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top