Κέρκυρα: Θλίψη και σπαραγμός στην κηδεία της 8χρονης Άννας - Μαρίας

Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της μητέρας της

Σε κλίμα οδύνης τελέσθηκε σήμερα η κηδεία της μικρής Αννας - Μαρίας από την Κέρκυρα, που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα. 

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Ελένης παίχτηκε το μεσημέρι η τελευταία πράξη του δράματος, για την οικογένεια της 8χρονης Άννας Μαρίας. Τραγική φιγούρα η μητέρα της , που είδε το κοριτσάκι της  να ξεψυχά στην άσφαλτο , μπροστά στα μάτια της.

Συγγενείς φίλοι , αλλά και συμμαθήτριες της άτυχης Άννας Μαρίας έρχονται με λίγα λουλούδια στο χέρι για να την αποχαιρετήσουν. Η κοινωνία της Κέρκυρας είναι συγκλονισμένη  

Κρατώντας τους γονείς τους από το χέρι οι μικρές φίλες της Άννας - Μαρίας, τη συνόδεψαν στο τελευταίο της ταξίδι. Ήταν εκείνες που  την περίμεναν στο σχολείο, το πρωί της Τετάρτης , για να γιορτάσουν τα γενέθλια μιας συμμαθήτριάς τους.  

Κέρκυρα: Τι κατέθεσαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων που παρέσυραν την 8χρονη

Κέρκυρα: Το ξέσπασμα της μάνας της 8χρονης που χάθηκε στο οδόστρωμα

Συντροφιά με τις ζωγραφιές της κόρης της η τραγική μητέρα 

Η μητέρα της, μη μπορώντας να αντέξει τον χαμό της κόρης της, ξεσπά: «Ήταν χαρούμενη που θα πήγαινε σχολείο και θα κόβανε στην τούρτα. Αυτή ήταν η τελευταία της κουβέντα που μου είπε. Της έφτιαξε κι ένα αρκουδάκι. Και ποτέ δεν μπόρεσε να πάμε να το πάρει. Κι ήτανε χαρούμενη με την πρόσκληση και την άνοιγε και τη διάβασε και μου έλεγε κοίτα μαμά  θα πάω στα γενέθλια και ποτέ δεν πήγε, δεν πρόλαβε να πάει…» 

Στα πρόσωπα όλων χαραγμένα ανάμεικτα συναισθήματα. Οδύνη για τον άδικο χαμό της... οργή για το δρόμο-παγίδα, όπου παραμόνευε το κακό.

Τώρα μοναδική παρηγοριά για την κυρία Νικολέττα οι παιδικές ζωγραφιές της κορούλας της. 

Η Άννα Μαρία βρίσκεται πια στην αγκαλιά των αγγέλων. Στο δωμάτιό της, μένει να σιγοκαίει ένα καντήλι,  πλάι στην εικόνα του Χριστού, τις φωτογραφίες της και την αγαπημένη της κούκλα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top