Αντιεισαγγελέας για ηθοποιό: "Πρόκειται για κυνηγό οδηγών ταξί"

Ζήτησε να μην αποφυλακιστεί ο κατηγορούμενος

Ανατροπή στην υπόθεση στην υπόθεση του ηθοποιού που φέρεται να βίασε τον οδηγό ταξί,  φέρνει η εισήγηση του αντεισαγγελέα Πρωτοδικών, με την οποία ζήτησε να μην αποφυλακιστεί ο κατηγορούμενος. 

Λάβρος κατά του Γιώργου Καρκά , είναι ο εισαγγελέας που πρότεινε να απορριφθεί η αίτηση αποφυλάκισής του, όπως τελικά έγινε.  Στην εισήγησή του, προς την ανακρίτρια κάνει λόγο για  «κυνηγό οδηγών ταξί»: 

«Στο παρελθόν εμφάνισε περίεργη συμπεριφορά απέναντι σε οδηγούς της εταιρείας ταξί, η οποία οδήγησε και στη διαγραφή του πρώτου λογαριασμού, δείχνοντας να αναζητά θύμα για τις σεξουαλικές του ορέξεις».

«Έχει αναβαθμίσει σε υπέρτατο βαθμό άλλες μαρτυρίες οι οποίες τι λένε; ότι ο Γιώργος , ο γιός μου δηλαδή έκανε πολλές κλήσεις σε κινητά , σε ένα διάστημα , ξέρω γω , δύο τεσσάρων πέντε μηνών , το οποίο είναι πολύ φυσιολογικό όταν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση άλφα», λέει ο πατέρας του ηθοποιού. 

Ο εισαγγελικός λειτουργός θεωρεί πως ο ηθοποιός υπνώτισε τον ταξιτζή,  χρησιμοποιώντας εισπνεόμενη ναρκωτική ουσία με την ονομασία Jungle Juice Platinum. Ο Γιώργος Καρκάς , από την άλλη, υποστηρίζει πως οι τοξικολογικές εξετάσεις των αθωώνουν.

«Οι τοξικολογικές εξετάσεις από το εργαστήριο της ελληνικής αστυνομίας έδειξαν ότι ουδέποτε του έριξα ναρκωτικές ουσίες πουθενά, είναι καθαρά τα ούρα του δεν βρέθηκε dna του ούτε πάνω μου  αλλά ούτε και dna μου πάνω του και το μισάωρο που αυτός υποστηρίζει ότι ήταν κοιμισμένος και βιαζόταν ασυστόλως δεν ξέρω από ποιόν και πού δεν ήμασταν καν μαζί», λέει ο κατηγορούμενος ηθοποιός.  

Η κατηγορία αφορά εξωτερικό αντικείμενο 

Ένα τρίτο σημείο στο οποίο στέκεται ο εισαγγελέας είναι πως μπορεί να μην εντοπίστηκε γενετικό υλικό του ταξιτζή στα ερωτικά εξαρτήματα, όμως χρησιμοποιήθηκε κάποιο αντικείμενο, το οποίο δεν έχει βρεθεί. 

Το πόρισμα έκθεσης ανάλυσης DNA είναι «άνευ σημαίνουσας αξίας», αφού η κατηγορία αφορά στη χρήση εξωτερικού οργάνου από τον κατηγορούμενο. 

Δικηγόρος κατηγορούμενου: «Όλα είναι εικασίες»

«Αυτό το οποίο ξέρω είναι ότι με εικασίες... ότι ενδεχομένως να υπήρξε ένα αντικείμενο το οποίο δεν βρέθηκε, ενδεχομένως αν είχε εξεταστεί και το αίμα, δεν μπορούμε να προφυλακίζουμε», λέει ο δικηγόρος του ηθοποιού.  

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top