Ηθοποιός κατηγορούμενος για βιασμό ταξιτζή: "Θα εκδικηθώ νομικά"

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του

Κρατούμενος θα παραμείνει ο ηθοποιός , ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό του οδηγού ταξί, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του. Μιλώντας αποκλειστικά στο Star, μέσα από τις φυλακές, κάνει λόγο για πρωτοφανή παραπλάνηση της δικαιοσύνης.

Από την αρχή αυτής της περίεργης υπόθεσης ο ηθοποιός δηλώνει αθώος, ενώ μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής του κάνει λόγο για βιασμό της ίδιας της δικαιοσύνης 

«Στη δική μου περίπτωση μιλάμε για ένα βιασμό ο οποίος είναι αυτός της ελληνικής δικαιοσύνης. Μιλάμε για μια τρομακτικού μεγέθους παραπλάνηση δικαιοσύνης. Θεωρώ ότι οι δικαστικές αρχές ενδέχεται να έχουν ομοφοβική οπτική απέναντι στο θέμα και αντιμετωπίζεται με τρομερή προκατάληψη», λέει ο ίδιος στο Star. 

Ο 29χρονος κατηγορείται ότι κακοποίησε τον ταξιτζή το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου. Όταν κατέληξαν μαζί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο οδηγός αρχικά ζητούσε από τους γιατρούς να βοηθήσουν τον ηθοποιό, ο οποίος βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Στη συνέχεια όμως οι ρόλοι άλλαξαν, με τον νεαρό ταξιτζή να ζητά βοήθεια...

«Δεν ισχύει τεκμήριο αθωότητας, δεν ισχύει τίποτα . Πιστεύω ότι όλη αυτή η απόφαση έχει στηριχτεί σε μια νοοτροπία κλειδαρότρυπας», λέει ο πατέρας του ηθοποιού. 

«Δεν υπάρχουν στοιχεία , ούτε καν ενδείξεις που να δηλώνουν πως ο γιός μου είναι ένοχος»,  λέει στο Star ο πατέρας του ηθοποιού, τονίζοντας πως οι τοξικολογικές εξετάσεις των δύο ανδρών βγήκαν καθαρές, ενώ οι εξετάσεις dna δεν έδειξαν καμία σωματική επαφή μεταξύ τους. 

 Αν τα στοιχεία έδειχναν επαφή, έδειχναν οι τοξικολογικές εξετάσεις ότι κάτι είχε πάρει ο οδηγός ταξί, αν το dna ήταν θετικό, από κει και πέρα θα μπορούσε να στηριχτεί μια κατηγορία , και οι δικαστές  θα μπορούσαν να πουν όχι, προφυλάκιση γιατί είσαι υπόλογος, μπορεί να κάνεις κάτι άλλο παρόμοιο με αυτό», λέει ο πατέρας του κατηγορούμενου.  

Ηθοποιός: «Θα εκδικηθώ νομικά»

«Στην αρχή είχα πει ότι ο θυμός γίνεται οργή,  τώρα το γυρνάω λίγο σε ένα ζωώδες ένστικτο εκδίκησης. Θα υποστεί αργό και βασανιστικό βιασμό νομικής φύσεως,  όταν πατήσω το πόδι μου έξω», λέει. 

Ο ηθοποιός, πλέον, μέσω του συνηγόρου του,  ετοιμάζεται να προσφύγει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top