Κέρκυρα:Αποκλειστικά στο STAR η μάνα της 8χρονης που παρασύρθηκε από δύο ΙΧ

Είδε το παιδί της να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της- Πήγαιναν στο σχολείο

Σπαράζει η μάνα της 8χρονης Άννας –Μαρίας που παρασύρθηκε σήμερα από διερχόμενα αυτοκίνητα, στην Κέρκυρα. Η γυναίκα, η οποία είδε τη ζωή του παιδιού της να χάνεται μπροστά στα μάτια της, περιγράφει αποκλειστικά στη Μαίρη Τζώρα και το Κεντρικό Δελτίο του STAR τις τραγικές στιγμές, κρατώντας τη φωτογραφία της κόρης της στα χέρια της. 

Στο Star o πατέρας της 8χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στο οδόστρωμα

Κέρκυρα: Σκοτώθηκε 8χρονο κοριτσάκι μπροστά στα μάτια της μητέρας του

«Το παιδί μου το πέταξε πάνω ψηλά, αυτός πρέπει να έτρεχε πολύ. Εγώ ήμουν στη διάβαση και κρατούσα το παιδί μου από το χέρι. Το αυτοκίνητο πέρασε από πίσω μου, ένιωσα ένα βουητό κι έναν αέρα. Με έριξε και μένα κάτω και μου πήρε το παιδί μου. Το παιδί μου σκαρφάλωσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο» είναι τα ανατριχιαστικά λόγια της μάνας. 

Όπως μετέδωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR η Μαίρη Τζώρα, που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, η μαθήτρια της Β’ δημοτικού θυσιάστηκε για λίγες χιλιάδες ευρώ. 

Ο δρόμος - καρμανιόλα δεν έχει εμφανή διαγράμμιση, φωτισμό, ούτε πεζοδρόμιο. 

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Μαρία πήγαινε το πρωί στο σχολείο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της. Οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν και λίγο μετά αφέθηκαν ελεύθεροι. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 5 Φεβρουαρίου. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top