Η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ

Τον κ. Γιαννακόπουλο και τους παίκτες υποδέχτηκε η κ. Βαρδινογιάννη

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μοίρασαν χαμόγελα στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ

Στο πλευρό των παιδιών της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» βρέθηκε για ακόμα μια φορά σύσσωμη η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με πρωτοβουλία του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Τον κύριο Γιαννακόπουλο και την ομάδα του Παναθηναϊκού OΠΑΠ υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» και «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» κύριος Μανώλης Παπασάββας.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απονέμει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τιμητική διάκριση για την προσφορά του

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απονέμει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τιμητική διάκριση για την προσφορά του

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά  για εμάς μας που βρίσκεστε σήμερα εδώ.  Ο κύριος Γιαννακόπουλος, ο αγαπητός Δημήτρης, ο οποίος σιωπηλά τόσα χρόνια μας στηρίζει με κάθε τρόπο. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών μας και αυτό αποδεικνύει το ήθος, την αγάπη και τις αρχές του, τις οποίες συνδυάζω με τις αρχές και τις αξίες που είχε ο αείμνηστος και αγαπημένος μας φίλος, ο πατέρας του Παύλος Γιαννακόπουλος.  Ευχαριστώ θερμά τον αγαπητό μου Δημήτρη όπως και όλους του αθλητές του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σήμερα εδώ, προσφέροντας χαρά και χαμόγελο στα παιδιά μας. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τον κύριο Γιαννακόπουλο και την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες του Παναθηναικού μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ασθενείς

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ασθενείς

«Είναι χαρά μας και τιμή μας που μας δίνεται η ευκαιρία να ερχόμαστε κάθε χρόνο εδώ και να βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το τεράστιο έργο. Αυτό το έργο ξεπερνά όλα τα μεγέθη και το να μπορείς να βοηθάς παιδιά, να βοηθάς την κοινωνία, να βοηθάς την πατρίδα είναι πολύ σημαντικό» είπε ο κύριος Γιαννακόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, στέκεται διαχρονικά στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και πέρυσι ανακηρύχθηκε «Πρωταθλητής για την Ελπίδα»(«Champion for Hope»), ενώ παράλληλα ο κύριος Γιαννακόπουλος στηρίζει προσωπικά το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» προσφέροντας φάρμακα της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Σύσσωμη η ομάδα της ΚΑΕ Παναθηναικός στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ

Σύσσωμη η ομάδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ

Σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον κύριο Γιαννακόπουλο την τιμητική διάκριση του Συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο κύριος Γιαννακόπουλος προσέφερε συμβολικά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας, με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας.

Αμέσως μετά, οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ επισκέφθηκαν τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους προσέφεραν όμορφα δώρα!

Οι παίκτες του Παναθηναικού μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ασθενείς

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ασθενείς

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων επισκέφθηκαν οι :Ντεσόν Τόμας, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Γιώργος Καλαιτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Νίκος Παππάς, Λούκας Λεκαβίτσιους, Τζέιμς Γκίστ, Κιθ Λάνγκφορντ, Κώστας Μήτογλου, Νικ Καλάθης, Ματ Λοτζέσκι, Στεφάν Λάσμε, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούμπο, Ίαν Βουγιούκας.

Τους παίκτες συνόδευαν ο Πρόεδρος της ομάδας κύριος Μάνος Παπαδόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής κύριος Θέμης Καρβουντζής, ο Προπονητής Ρικ Πιτίνο και ο βοηθός προπονητή Νίκος Παππάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top