Ο Αλέξης Κούγιας στο STAR - Γιατί ζητά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Κατέθεσε αίτημα στην Ανακρίτρια Ρόδου

Αίτημα για την διενέργεια ως ανακριτικής πράξης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αφενός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των δύο κατηγορουμένων και του θύματος, κατέθεσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας στην Ανακρίτρια Ρόδου. Ο ποινικολόγος μιλώντας στη Μάρα Ζαχαρέα και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, επεσήμανε πως ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και για τους συγγενείς των δύο δραστών.

«Σκοπός είναι να αποκαλυφθεί τυχόν συμμετοχή και άλλων προσώπων» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας. Όπως είπε ο ποινικολόγος, μόνο ο 19χρονος απολογήθηκε στους λιμενικούς, ενώ ο Ροδίτης έδειξε μια μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των διωκτικών αρχών και παρά τις πιέσεις των λιμενικών, αρνήθηκε να απολογηθεί.

«Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την κ.Ανακρίτρια να βρει την αλήθεια και τελικώς το δικαστήριο να αποδώσει στον κάθε κατηγορούμενο αυτό που του αξίζει» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.
 

«Δεν μπόρεσα να κάνω μάθημα! Το αμφιθέατρο έκλαιγε για την Ελένη»

Δολοφονία Ελένης: «Μετανιωμένος» δηλώνει τώρα ο Αλβανός κατηγορούμενος

Νωρίτερα, ο ποινικολόγος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας Τοπαλούδη, σε ανακοίνωσή του σημείωσε ότι το τηλεφωνικό απόρρητο αφορά σε:
-    εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, τις ώρες που αυτές οι κλήσεις πραγματοποιήθηκαν
-     τις κεραίες που ενεργοποίησαν τόσο οι εν λόγω αριθμοί όσο και οι αριθμοί κινητής τηλεφωνίας, με τους οποίους αυτοί επικοινώνησαν, από την ώρα που σύμφωνα με τις κάμερες το θύμα συνάντησε τον έναν εκ των δραστών μέχρι και τον χρόνο της συλλήψεώς τους
-    τον αριθμό σταθερής τηλεφωνίας της εξοχικής κατοικίας του ενός κατηγορουμένου, όπου οι δράστες βίασαν και κακοποίησαν βάναυσα την αείμνηστη Ελένη Τοπαλούδη.

Σκοπός της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου είναι να εντοπιστούν οι αριθμοί και μέσω αυτών τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δύο δράστες του εγκλήματος. Ακόμη, να εντοπιστεί πού βρίσκονταν τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε σχέση με τους δράστες από την πρώτη στιγμή που ο ένας εκ των δραστών παρέλαβε την αείμνηστη Τοπαλούδη μέχρι τη στιγμή που και οι δύο δράστες την πέταξαν στη θάλασσα, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. 

Τέλος, μέσω αυτής της διαδικασίας ζητούμενο είναι να εντοπιστούν τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δράστες μετά την ολοκλήρωση του εγκλήματος τους αλλά πού βρίσκονταν τα συγκεκριμένα πρόσωπα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top