Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Τι είπε ο Έλληνας στον λιμενικό

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως

Άλλα έλεγαν στους λιμενικούς, άλλα στην ανακρίτρια και άλλα στην κατ αντιπαράσταση εξέτασή τους.

Έλληνας και Αλβανός μπορεί να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο, όμως  σε κάθε κατάθεση τους ξεχνούσαν τι έλεγαν στην προηγουμένη. Σοκαρισμένος ο λιμενικός που τον συνέλαβε άκουγε τον Έλληνα να του λέει ότι και οι δυο την πέταξαν  στο γκρεμό από ύψος 10 μέτρων. Δυο ημέρες αργότερα ισχυρίστηκε οτι την πέταξε μόνος του ο Αλβανός.

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Οι αντιφάσεις των κατηγορούμενων

“Ενώ τον είχαμε συλλάβει μόνος του μας αποκάλυψε «Ο …..της έριξε ένα «κροσέ» και αυτή σχεδόν λιποθύμησε πέφτοντας πάνω μου. Συνερχόμενη είπε θα τα πει όλα στην αστυνομία και ο …..εξαγριώθηκε και έπιασε το σίδερο χτυπώντας τη με αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι .Μετά ενώ ήταν ακόμα ζωντανή  μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά έπρεπε να το τελειώσουμε . Τότε πήγαμε μαζί και την πετάξαμε στα βράχια”, δήλωσε ο λιμενικός.

Δυο ημέρες αργότερα ισχυρίστηκε ότι την πέταξε μόνος του ο Αλβανός. Εκείνος έμεινε πίσω να καθαρίσει.

Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή o Έλληνας κατηγορούμενος 

Αυτός μάζεψε τα πράγματά της και πήγε και τα πέταξε και εγώ έμεινα στο σπίτι να καθαρίσω τα αίματα να μην καταλάβει τίποτα η οικογένειά μου .Σε όλο το σπίτι είχε αίματα κάτω στο πάτωμα πάνω στο ταβάνι στους τοίχους παντού .

O 19 ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 

Ο Αλβανός κατηγορούμενος από την πλευρά του προσπάθησε να πείσει οτι δεν βίασαν την άτυχη Ελένη. Η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει οτι το κορίτσι κακοποιήθηκε σεξουαλικά 

Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή o Αλβανός κατηγορούμενος 

Καμία ερωτική πράξη δεν πρόλαβε να γίνει με κανέναν από τους δύο .Ο …..ξεκίνησε να την χτυπά με μπουνιές «κροσέ». Η Ελένη τότε άρχιζε να φωνάζει λέγοντας «βοήθεια « εγώ δεν επενέβην γιατί φοβήθηκα ήταν ο …σε έξαλλη κατάσταση. Τότε πήγε και πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι. Έκανε σαν παρανοϊκός.

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ο 21χρονος Ροδίτης έπαιρνε ναρκωτικά

Σύμφωνα με την ανακρίτρια Ρόδου οι δυο νεαροί παραπλάνησαν την Ελένη με σκοπό να ασελγήσουν πάνω της. «Την απειλήσατε, την χτυπήσατε την πετάξατε στο γκρεμό σε ήρεμη ψυχική κατάσταση . Ξερατε ακομα και που θα την χτυπήσετε γιατί είστε γνωστες πολεμικων τεχνών» τους είπε.

ΚΑΥΓΑΤΖΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 

Ο Έλληνας κατηγορούμενος περιγράφεται από νεαρά κορίτσια ως..καβγατζής .που έβγαινε πολλές φορές εκτός ορίων 

«Όλοι λέγανε ότι είναι αλητόπαιδο”, είπε η καταγγέλουσα στο STAR, προσθέτοντας: «Είχε σπάσει ένα μπουκάλι  και το είχε χώσει στο μάτι του φύλακα δεν είχε καλή συμπεριφορά με τους άλλους”. Και συνέχισε «Από μικρός είχα ακούσει ότι είχε θέμα φαινόταν ο τρόπος που μιλούσε ξεχνούσε τι έλεγε. Φαινόταν ότι δεν ήταν στα καλά του».

Τη Δευτέρα οι δικηγόροι της οικογένειας της Ελένης θα επιχειρήσουν να κόψουν τη "φόρα " όπως καταγγέλλουν σε όλους όσοι επιχειρούν να ελαφρύνουν τη θέση των κατηγορουμένων.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top