Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της Motor Oil

Είναι πλέον γιορτή - θεσμός!

Χαρούμενα παιδιά, προσωπάκια, χορός , τραγούδι και πολλά χριστουγεννιάτικα δρώμενα είχε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του διυλιστηρίου της MOTOR OIL.

«Καλησπέρα εκ μέρους του κ. Βαρδη και Γιάννη Βαρδινογιάννη, σας μεταφέρω τις ευχές του για Χριστούγεννα, νέο έτος και να περάσουμε καλά», δήλωσε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ MOTOR OIL.

«Η χρονιά που τελειώνει σε λίγο ήταν μια ακόμη επιτυχής χρονιά για εμάς. Οι μονάδες του διυλιστηρίου λειτουργήσαν μεγιστοποιημένες, με αποτέλεσμα να έχουμε ρεκόρ παραγωγής ξεπερνώντας τα 13 εκ κόμβους με παράλληλο ρεκόρ στις πωλήσεις», είπε ο Μιχάλης Στειακάκης, Γενικός Διευθυντής της MOTOR OIL.

Οι μικροί πρωταγωνιστές της βραδιάς διασκέδασαν με την ψυχή τους. Είπαν στον Αη Βασίλη τι δώρα θέλουν να τους φέρει, έπαιξαν στον παιδότοπο, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες ενώ τα ξωτικά στόλισαν τα παιδικά προσωπάκια με υπέροχες ζωγραφιές.

«Να ευχαριστήσω εκ μέρους των Κορινθίων την οικογένεια Βαρδινογιάννη, τον όμιλο Βαρδινογιάννη, γιατί δίνει δουλειά σε πάρα πολλούς εργαζομένους», ήταν η δήλωση του Αλέξανδρου Πνευματικού, δήμαρχου Κορινθίων.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Βαρδη και Γιάννη Βαρδινογιάννη που εδώ και τόσες δεκαετίες, κάνει αυτή την καταπληκτική γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων», είπε ο Γιώργος Γκιωνης, Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

Η γιορτή γίνεται κάθε χρόνο στην Κόρινθο και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν αλλα και τους εργαζομένους να έρθουν πιο κοντά και να ανταλλάξουν ευχές. Στην όμορφη γιορτή ηταν παιδάκια 4ης γενιας εργαζομένων του διυλιστηρίου αλλά και εκπρόσωποι φορέων από την περιοχή της Κορίνθου.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top