Μαζί με την Ελλάδα προχωρούν οι ΗΠΑ – Απομονωμένος ο Ερντογάν

Απειλεί με εισβολή στη Συρία

Ο Λευκός Οίκος ψηφίζει Ελλάδα στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, "αφήνοντας στα κρύα του λουτρού" τον Ερντογάν. Απομονωμένος πλέον ο Σουλτάνος, δεν διστάζει να απειλήσει ακόμα και με εισβολή στη Συρία. 

Η Ελλάδα είναι η χώρα που οι Αμερικανοί στηρίζουν και εμπιστεύονται στην ανατολική Μεσόγειο, αγνοώντας επιδεικτικά τον Ερντογάν και αμφισβητώντας ότι η Τουρκία είναι μια δημοκρατική χώρα.

Η δυνατή συμμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο έχει σαν παίκτες την Αμερική, το Ισραήλ, την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Τουρκία του Ερντογάν απουσιάζει από την εξίσωση, κυρίως στον ενεργειακό τομέα, κι αυτό είναι κάτι που εξοργίζει το Σουλτάνο.

Έτσι ο ίδιος στέλνει στρατεύματα στα σύνορα με τη Συρία, απειλεί και κουνάει το δάχτυλο στους Αμερικανούς.

Επίσκεψη Καμμένου στο ναύσταθμο Σαλαμίνας 

Ο υπουργός Άμυνας επισκέφτηκε το πρωί το Στόλο μας και έδωσε συγχαρητήρια στα πληρώματα των ελληνικών φρεγατών που σταμάτησαν το "Μπαρμπαρός" πριν μερικές εβδομάδες στην ανατολική Μεσόγειο.

«Βλέπαμε τα στίγματα των πλοίων. Ένα πλοίο κάθε φορά από την πλευρά του Πολεμικού μας Ναυτικού και γύρω - γύρω δεκάδες πλοία από την πλευρά της Τουρκίας, τα οποία προκαλούσαν και σας καλούσαν να υποχωρήσετε. Δεν υποχωρήσατε ούτε χιλιοστό του μιλίου», είπε ο Πάνος Καμμένος. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top