Στο κόκκινο η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Σημειωτόν κινούνται οι οδηγοί

Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στους βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, καθώς επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο και η κίνηση των οχημάτων σε αρκετούς από αυτούς γίνεται σημειωτόν. 

Μεγάλη κίνηση παρατηρείται στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού από Πέτρου Ράλλη και στην κάθοδο από την Αττική Οδό. Στο κόκκινο είναι επίσης η κίνηση στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών προς Αθήνα, στην Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων από το νοσοκομείο «Σωτηρία» προς Αθήνα, την άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας από Κατεχάκη μέχρι τη Φιλοθέη και στην κάθοδο από κόμβο Παραδείσου έως το Υγεία.

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην άνοδο την Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, στη Λεωφόρο Ηλιουπόλεως και στη λεωφόρο Ποσειδώνος από την Αλίμου έως το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική Οδό καθώς μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο της Μαραθώνος έως την Κηφισίας, στην περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Αγίας Παρασκευής έως την Κηφισίας και στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο από τον κόμβο της εθνικής Αθηνών - Λαμίας έως την έξοδο της Κύμης.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top