Η "Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της φύσης" σύμμαχος της "ΕΛΠΙΔΑΣ"

Ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης

Έναν ακόμα κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης του συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ" αποτελεί η "Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της φύσης".

Στον κόσμο των παιδιών όλα είναι πιο απλά. Πιο όμορφα. Μέσα στα αθώα μάτια τους, αποκτούν πραγματικό νόημα, οι έννοιες του σεβασμού, της συμφιλίωσης, της αγάπης. Σε αυτό τον κόσμο ταξίδεψαν, παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική μονάδα Παίδων, "Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ"  μέσα από το παραμύθι παραμύθι "Ο Θησαυρός του Γιωργή" του Κώστα Μάγου, το οποίο τους προσέφερε  η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της φύσης.

Νωρίτερα η κυρία Βαρδινογιάννη υποδέχθηκε την Σίσσυ Παυλοπούλου και την Αλεξία Έρσελμαν-Νικηφοράκη,  γενική γραμματέα της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της φύσης, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.  

«Να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, για τον χρόνο που αφιερώνει στα παιδιά της "ΕΛΠΙΔΑΣ", τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει για να στηρίξει το έργο μας. Την κυρία Έρσελμαν  να την ευχαριστήσω για την αγάπη της προς τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας και την ξεχωριστή  κίνηση να έρθει κοντά τους να τους προσφέρει ένα βιβλίο  που πρεσβεύει: τον σεβασμό προς τη φύση και την αγάπη σε αυτή», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.  

«Δύο φορείς με τελείως διαφορετικό έργο μπορούν να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν  κοινό όραμα. Αγωνιζόμαστε για την προστασία της υγείας. Αγωνιζόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος», είπε η κυρία Αλεξία Έρσελμαν - Νικηφοράκη,  γενική  γραμματέας της  "Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης".

Με μια τιμητική πλακέτα, η κυρία Έρσελμαν ευχαρίστησε θερμά τον κύριο  Βαρδή Βαρδινογιάννη,  για τη στήριξη και τη συμβολή του στους σκοπούς  της ελληνικής εταιρείας  προστασίας της φύσης. Η κυρία Βαρδινογιάννη εκ μέρους του συλλόγου και των παιδιών προσέφερε στην κυρία Έρσελμαν το αναμνηστικό άγαλμα της "ΕΛΠΙΔΑΣ", για την υποστήριξή της.       


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top