Διαμαρτυρία με κότες και κοκόρια έξω από το Υπουργείο Υγείας

"Αδειάζουν τα νοσοκομεία από γιατρούς"

Κόκορες και κότες στην είσοδο του υπουργείου Υγείας άφησαν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία που έκαναν στάση εργασίας 11:00 με 15:00 

Η ΠΟΕΔΗΝ μας έχει συνηθίσει σε ευφάνταστες διαμαρτυρίες. Αυτή τη φορά λοιπόν έφεραν δύο κλούβες, οι οποίες είχαν μέσα κότες και κοκόρια σαν μία συμβολική κίνηση πως η κυβέρνηση όταν διαπραγματεύεται στο εξωτερικό έχει έναν άλλον αέρα και όταν διαπραγματεύεται στο εσωτερικό, φέρεται διαφορετικά στους πολίτες.

Εκτός από τα κλουβιά υπήρχε και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο αντί για μπάλες είχε πάνω του τα αιτήματά τους, όπως ανέφερε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Οι ΟΕΝΓΕ(σ.σ: Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας) και η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία) ζητούν να μην απολυθεί κανένας επικουρικός και αποκατάσταση των μισθολογικών απωλειών.

To περίεργο ήταν πως ενώ ζήτησαν ραντεβού με τον Ανδρέα Ξανθό και έπρεπε να ανέβουν 7 άτομα ενώ εκείνοι ήθελαν να ανέβουν 7 συν το δέντρο. Έτσι έγινε ένας διαπληκτισμός καθώς η αστυνομία απαγόρευε να ανέβει το δέντρο ενώ εκείνοι ήθελαν. 

Οι γιατροί από την άλλη που είχαν ανέβει νωρίτερα δεν πήραν καλά νέα αφού μέχρι το τέλος του 2018 λήγουν πολλών οι συμβάσεις και αναμένεται να αδειάσουν τα νοσοκομεία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top