Και τρίτο άτομο εμπλέκεται στη δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο;

Τι αναφέρουν μαρτυρίες για το λευκό φορτηγάκι

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 21χρονης Ελένης στη Ρόδο.

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένα τρίτο άτομο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. 

Ανατριχιαστικές οι απολογίες των δύο κατηγορούμενων στη Ρόδο

Την έριξαν στη θάλασσα, καθάρισαν το σπίτι και πήγαν ξανά στην παραλία

Η 21χρονη Ελένη που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο

Δύο άτομα που έδωσαν κατάθεση στο Λιμενικό, μιλούν για την ύπαρξη και τρίτου ατόμου στο βανάκι με το οποίο οι κατηγορούμενοι μετέφεραν την 21χρονη φοιτήτρια το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας.

Αρχικά μία γυναίκα, με κατάθεσή της στις Λιμενικές Αρχές, ανέφερε πως είδε το λευκό βανάκι των δραστών.

Δολοφονία 21χρονης: Σε ξεχωριστές φυλακές οι κατηγορούμενοι

Έγκλημα στη Ρόδο: Κύκλωμα εκβιαστών καταγγέλλει ο πατέρας της Ελένης

Ο 21χρονος κατηγορούμενος από τη Ρόδο

«Τότε είδα δύο άτομα να προχωρούν στο σημείο όπου βρισκόταν το αμάξι και ένας τρίτος να μένει μέσα στο αμάξι. Οι δύο πέρασαν μπροστά από τα μαγαζιά τα οποία ήταν κλειστά εκείνη την ώρα, κάτι που μου έκανε εντύπωση».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η γυναίκα είδε τους δράστες έξω από το κατάστημα όπου εργάζεται.

Η νεαρή φοιτήτρια που έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των δραστών

Ακόμη ένα άτομο που βρισκόταν σε κοντινό σημείο, ανέφερε στο Λιμεναρχείο της Ρόδου πως είδε και ένα τρίτο άτομο όπως προκύπτει από τη δικογραφία της υπόθεσης:

«Είδα στο πεζοδρόμιο, δίπλα στο ξενοδοχείο παρκαρισμένα ένα λευκό φορτηγάκι με τρία άτομα. Ήταν τα άτομα τα οποία είδα στις ειδήσεις. Τον έναν τον ήξερα».

Δύο ώρες κράτησε το μαρτύριο της Ελένης στα χέρια των δραστών

Ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος

Κύκλωμα εκβιαστών στη Ρόδο που βιάζουν και εκβιάζουν κορίτσια καταγγέλλει ο πατέρας της Ελένης:

«Κάποια κοριτσόπουλα σαν το δικό μου βιάζονται και εκβιάζονται και απειλούνται να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια στην κοινωνία της Ρόδου τα οποία είναι και από απομακρυσμένες περιοχές. Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να βοηθήσει αυτό το «κύκλωμα» ή αυτά τα «κυκλώματα» να εξαρθρωθούν! Έτσι θα ησυχάσει και η ψυχή της κόρης μου και ολόκληρο το νησί» ανέφερε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας στη «Ροδιακή».

«Αυτό το “απόστημα”, αυτό το “κύκλωμα” που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά το χειρότερο τρόπο γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο ίσως δεν ξέρω τι, φοβούνται και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα φοβούνται να μιλήσουν και στους γονείς τους».

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου, φωνάζοντας συνθήματα κατά των δύο κατηγορουμένων, με αποτέλεσμα οι αρχές ασφαλείας να αναγκαστούν να φυγαδεύσουν τον 21χρονο Ροδίτη και τον 19χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής, ώστε να αποφευχθούν έκτροπα. Φωτογραφία: ΙnTime

Φίλες της άτυχης φοιτήτριας υποστηρίζουν ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού παλαιότερα και μάλιστα η 21χρονη είχε βιντεοσκοπηθεί. Yποστηρίζουν ότι κάτι την απασχολούσε τον τελευταίο καιρό:

«Από τον Οκτώβριο άλλαξε. Έλεγε ότι θα γίνει μια άλλη «Ελένη» και ότι τα περιμένει όλα από όλους! Ήταν πολύ παραπονιάρα» είπαν. «Είχε προβλήματα το τελευταίο καιρό οικονομικής φύσης και ψυχολογικά. Πολλές φορές έλεγε ότι δεν της αρέσει η ζωή της και η διαμονή της στη Ρόδο» δήλωσε άλλη φίλη της.

Η απολογία των δύο φερόμενων ως δραστών στον ανακριτή

Στο μεταγωγών Πειραιώς κάτω υπό άκρα μυστικότητα οι δύο κατηγορούμενοι

Οι άνθρωποι που κατηγορούνται για τον αποτρόπαιο θάνατο της, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας, πέρασαν τη νύχτα στο Μεταγωγών Πειραιώς. Έφυγαν κάτω από άκρα μυστικότητα από το νησί και με τα μέτρα ασφαλείας να θυμίζουν αστυνομική ταινία, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια. 

Προκλητική φέρεται να είναι η συμπεριφορά του 21χρονου Ροδίτη - «Τσαμπουκά»  τον χαρακτηρίζουν στο νησί

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Ροδίτης είναι μόνος του σε κελί του Μεταγωγών και η συμπεριφορά του είναι προκλητική, χωρίς προφανώς να έχει αντιληφθεί την βαρύτητα των κατηγοριών. Ο Αλβανός φίλος του είναι ήρεμος και βρίσκεται σε κελί όπου συνήθως κρατούνται γυναίκες.

Νέες μαρτυρίες από το νησί της Ρόδου χαρακτηρίζουν τον 20χρονο Ροδίτη ως ιδιαίτερα οξύθυμο, που συνεχώς έμπλεκε σε καυγάδες. Οι περισσότεροι στο νησί έχουν να διηγηθούν και ένα βίαιο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον νεαρό άνδρα. 

Σήμερα, το αργότερο αύριο Τρίτη, οι δύο κατηγορούμενοι θα πάρουν το δρόμο για τις φυλακές. Ο Αλβανός θα οδηγηθεί στις φυλακές του Αυλώνα, ενώ ο Ροδίτης στα Γρεβενά. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top