Ενάμιση χρόνο μετά - Παντρεύτηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Γύρισε σελίδα μετά το τροχαίο με την Πόρσε 

Παντρεύτηκε χθες Σάββατο στα Μέγαρα ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2017 είχε χάσει μπροστά στα μάτια του τη σύζυγο και τον γιό του σε τροχαίο με τη μοιραία Πόρσε στην εθνική οδό. 

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου με την εκλεκτή της καρδιάς του Έμμυ, ανέβηκαν χθες τα σκαλιά της Εκκλησίας στα Μέγαρα. Πριν από ένα μήνα, όταν είχε γίνει γνωστή η απόφαση του να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, είχε γράψει στη σελίδα του στο Facebook. «Η Ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της και εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε»

Ποια είναι η Έμμυ
Η νέα σύντροφος της ζωής του Υπάτιου, η Εμμανουέλα Βογιατζή, ή Έμμυ όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα, είναι δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών στο Facebook. Και η νέα του σύζυγος έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2017 ο πρώην και επί πολλά χρόνια σύντροφός της αυτοκτόνησε με όπλο.

21 μήνες μετά το τροχαίο που «πάγωσε» το πανελλήνιο
Ήταν 26 Φεβρουαρίου του 2017. Οι εικόνες από το τροχαίο με την τρελή πορεία της Πόρσε, που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ο νεαρός Βακάκης και προσέκρουσε πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του, είχαν κάνει το πανελλήνιο να παγώσει.

Ο Υπάτιος είχε δει μπροστά στα μάτια του, τη σύζυγό του Αποστολία και το μικρό του γιο, Παύλο, να χάνουν ακαριαία τη ζωή τους.

21 μήνες μετά, ο Υπάτιος βρίσκεται στα δικαστήρια για την υπόθεση του σοκαριστικού τροχαίου, διεκδικώντας αποζημίωση για την τραγική απώλεια της συζύγου και του μονάκριβου γιού τους.   

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top