Ρόδος: Ομολόγησαν οι δύο δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας

Παραδέχθηκαν το φρικτό τους έγκλημα

Πρώτη δημοσίευση: 07:53

Δείτε το ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του STAR.

Τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο ομολόγησαν οι δύο άνδρες που είχαν προσαχθεί από το Λιμενικό και ανακρίνονταν. 

Το υλικό από τις κάμερες που είχαν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις της άτυχης κοπέλας και τα ίχνη DNA που βρέθηκαν σε ένα σπίτι, όπου είχε πάει ανάγκασαν τους δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν πέσει σε αντιφάσεις, να παραδεχθούν το φρικιαστικό τους έγκλημα. 

Η άρνηση της 21χρονη φοιτήτριας να ενδώσει στις ερωτικές επιθυμίες των δύο ανδρών, τους οποίους εμπιστεύτηκε, φαίνεται σύμφωνα με την αστυνομία να είναι η αιτία για τη δολοφονία της. 

Οι δύο άνδρες ζήτησαν από την κοπέλα να συνευρεθούν ερωτικά και οι τρεις και όταν εκείνη αρνήθηκε και προσπάθησε να φύγει, τη χτύπησαν με ένα αμβλύ όργανο στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της. 

Ιατροδικαστής Ρόδου: "Η φοιτήτρια δολοφονήθηκε"-Ενδεχόμενο για τρίτο δράστη

Οι δύο άνδρες ομολόγησαν ότι την έπιασαν βίαια από τον λαιμό και όταν εκείνη έχασε τις αισθήσεις της την έριξαν στη θάλασσα, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή και τελικά η άτυχη κοπέλα πέθανε από πνιγμό. 

Οι αρχές εκτιμούν ότι η 21χρονη φοιτήτρια συνομιλούσε με τον έναν από τους δύο δράστες, τον Έλληνα, μέσω Facebook. Αυτός ήταν που την πήρε το βράδυ της Τρίτης από το σπίτι της με το λευκό βαν του πατέρα του και τη μετέφερε στο δικό του. Όμως εκεί εμφανίστηκε και ο φίλος του, ενώ βρέθηκε DNA της κοπέλας στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του ενός από τους δράστες. 

Εξετάζεται επίσης αν στην προσπάθεια εξαφάνισης της σορού της κοπέλας εμπλέκεται και ο πατέρας του ενός δράστη. 

Ροδος: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας

Το χρονικό της υπόθεσης

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στα βράχια, σε απόκρημνη περιοχή, 50 χλμ. μακριά από το κέντρο της Ρόδου, όπου έμενε. 

Η κοπέλα βρέθηκε γυμνή, φορώντας μόνο τον στηθόδεσμό της, ενώ δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα ρούχα της και τα προσωπικά της αντικείμενα. 

Οι γονείς της την έψαχναν από την περασμένη Τετάρτη, χωρίς αποτέλεσμα, και τελικά την Παρασκευή τους ειδοποίησαν ότι το παιδί τους είναι νεκρό. 

Ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου, με δάκρυα στα μάτια μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε ότι η κόρη του φαίνεται ότι πλήρωσε την αφέλειά της και εμπιστεύτηκε λάθος άτομα.

Πατέρας φοιτήτριας στη Ρόδο: «Η κόρη μου πλήρωσε την αφέλειά της»

Τραγική είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η μητέρα της, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως δε θα ξαναδεί το κορίτσι της. 

Η κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας θα γίνει την Τετάρτη στο Διδυμότειχο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top