Πατέρας φοιτήτριας στη Ρόδο: «Η κόρη μου πλήρωσε την αφέλειά της»

«Δε θέλω να πετάξω ούτε το μισοφαγωμένο μήλο που βρήκα στο ψυγείο της»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Με φωνή που έσπαγε μίλησε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, η σορός της οποίας βρέθηκε γυμνή στα βράχια απόκρημνης περιοχής στη Ρόδο. 

«Την ψάχναμε από την Τρίτη. Τη Δευτέρα μίλησε με τη μητέρα της. Την επόμενη της τηλεφώνησα κι εγώ κι η μητέρα της. Δεν απάντησε και θεωρήσαμε ότι θα είναι σε μάθημα. Το ίδιο συνέβη και την Τετάρτη και η μητέρα της τηλεφώνησε σε κάποιες φίλες της, οι οποίες δεν την είχαν δει. Όταν και την Πέμπτη δεν την βρήκαμε πήγαμε και δηλώσαμε την εξαφάνισή της στο Διδυμότειχο. Το τηλέφωνό της ήταν κλειστό και όπως καταλαβαίνετε ανησυχήσαμε», είπε ο πατέρας της φοιτήτριας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ροδος: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας

Ρόδος: Έγκλημα ο πνιγμός της 21χρονης φοιτήτριας; – Σημάδια στραγγαλισμού

Λίγες ώρες αργότερα, ο μεγαλύτερος εφιάλτης του θα γινόταν πραγματικότητα. Η κόρη του ήταν νεκρή με τον πιο σκληρό και φρικιαστικό τρόπο που θα μπορούσε να συμβεί. 

«Η κόρη μου ήταν πολύ καλό κορίτσι, σοβαρό, είχε όνειρα, δεν μας είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Ίσως αυτό που πλήρωσε με τη ζωή της να ήταν η αφέλεια και η αγαθοσύνη της. Πιθανόν κάποιοι να εκμεταλλεύτηκαν το ότι δεν ήταν πονηρή και να της έκαναν αυτό το κακό», είπε. 

Πλέον η ζωή τους έχει γίνει αβάσταχτη. Ο ίδιος προσπαθεί να είναι ψύχραιμος και δυνατός για τη σύζυγό του και τον γιο τους. 

«Ήμασταν τέσσερις στην οικογένειά μας και τελικά μείναμε τρεις. Η ψυχή και το σώμα φεύγουν και μένουν οι αναμνήσεις κι εγώ αυτές τις αναμνήσεις προσπαθώ να κρατήσω ζωντανές. Ήρθα στο σπίτι της στη Ρόδο και τα μάζεψα όλα για να τη θυμάμαι. Ακόμα κι ένα μισοφαγωμένο μήλο που βρήκα στο ψυγείο, τα αποτσίγαρά της, τις τσίχλες της, τις τρίχες από τα μαλλιά της. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, έχουμε βαρύ καθήκον», είπε. 

Μητέρα 21χρονης: "Μου σκότωσαν το λουλούδι μου"

Απαρηγόρητη και η μητέρα της 21χρονης που μίλησε στην εκπομπή. 

«Μου σκότωσαν το τριαντάφυλλό μου με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Είχε όνειρα το πουλάκι μου και της τα κατέστρεψαν», είπε. 
Το ίδιο συντετριμμένοι και οι παππούδες της που είχαν να τη δουν από το καλοκαίρι και την περίμεναν με ανυπομονησία για να περάσουν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Αυτό που ζητούν είναι να βρεθούν ο ένοχος ή οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για να μην επαναλάβουν το φρικιαστικό τους έγκλημα και βυθίσουν στο πένθος μια ακόμα οικογένεια. 

Η κηδεία της 21χρονης θα γίνει την Τετάρτη στη γενέτειρά της, το Διδυμότειχο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top