Τροχαίο Κυπαρισσία: Σήμερα οι κηδείες του Χρήστου και του Ενρίκου

"Παιδάκι μου γλυκό..." μονολογούσε η μάνα του Νικόλα

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star από την κηδεία του πρώτου αγοριού

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η Κυπαρισσία μετά τον θάνατο των τριών 15χρονων αγοριών το πρωί της Δευτέρας σε τροχαίο δυστύχημα. Την Τρίτη το μεσημέρι, σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς, συμμαθητές και καθηγητές είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 15χρονο Νικόλα. Η μητέρα του υποβασταζόμενη του είπε το στερνό "αντίο". "Παιδάκι μου γλυκό..." μονολογούσε η τραγική μάνα. Σήμερα θα γίνουν οι κηδείες των δύο άλλων παιδιών. 

Τροχαίο Κυπαρισσία: «Αναγνωρίσαμε το ένα παιδί από τα κομποσκοίνια του»

Τροχαίο Κυπαρισσία: Σήμερα η κηδεία του 15χρονου Νίκου

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκροί τρεις 15χρονοι φίλοι σε τροχαίο

Όλοι είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δε θα ξαναδούν τον Νικόλα, τον Χρήστο και τον Ενρίκο, τρία παιδιά «μάλαμα», όπως έλεγαν όλοι που είχαν όλο το μέλλον μπροστά τους και κόπηκε με τόσο τραγικό τρόπο το νήμα της ζωής τους. 

Συμμαθητής 15χρονων στην Κυπαρισσία: «Τους είπα "Μην πάτε"-Είχα προαίσθημα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία αγόρια, μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας πήγαν την πρώτη ώρα στο σχολείο τους, όμως στο διάλειμμα έφυγα. Ο ένας από αυτούς πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και όλοι μαζί έφυγαν να πάνε βόλτα στα Φιλιατρά. 

Στο ύψος της Τερψιθέας, το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε και έπεσε σε διερχόμενο φορτηγάκι. Από την πρόσκρουση καρφώθηκε σε τοιχίο που βρίσκεται δίπλα από τον δρόμο. 

Τα δύο παιδιά, ο Έλληνας και το αγόρι από τη Βουλγαρία πέθαναν ακαριαία.Ο οδηγός, ο 15χρονος από την Αλβανία, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top