Τροχαίο Κυπαρισσία: «Αναγνωρίσαμε το ένα παιδί από τα κομποσκοίνια του»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των εργαζομένων στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Δεν  έχει τέλος ο πόνος για τον χαμό των τριών 15χρονων σε τροχαίο δυστύχημα στην Κυπαρισσία, μετά από κοπάνα που αποφάσισαν να κάνουν το πρωί της Δευτέρας από το σχολείο τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία αγόρια, μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας πήγαν την πρώτη ώρα στο σχολείο τους, όμως στο διάλειμμα έφυγαν, ο ένας από αυτούς πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και όλοι μαζί έφυγαν να πάνε βόλτα στα φιλιατρά. 

Τροχαίο Κυπαρισσία: Σήμερα η κηδεία του 15χρονου Νίκου

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκροί τρεις 15χρονοι φίλοι σε τροχαίο

Στο ύψος της Τερψιθέας, το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε και έπεσε σε διερχόμενο φορτηγάκι. Από την πρόσκρουση καρφώθηκε σε τοιχίο που βρίσκεται δίπλα από τον δρόμο. 

Τα δύο παιδιά, ο Έλληνας και το αγόρι από τη Βουλγαρία πέθαναν ακαριαία, ενώ ο οδηγός, ο 15χρονος από την Αλβανία μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε. 

Οι περιγραφές της διοικήτριας του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και της προϊσταμένης των Εξωτερικών Ιατρείων στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι συγκλονιστικές. 

«Αρχικά ήρθαν σε εμάς οι δύο τραυματίες. Ο ένας είχε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λίγο αργότερα εξέπνευσε και ο άλλος ήταν πιο ελαφρά τραυματισμένος. Μετά από δύο ώρες και αφού είχε επέμβει η πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τα θύματα, μας έφεραν τους νεκρούς. Η κατάσταση ήταν τραγική. Δεν αναγνωριζόντουσαν», είπε η διοικήτρια του νοσοκομείου. 

Το πιο συγκλονιστικό από όλα είναι ότι ο 15χρονος Έλληνας ήταν γνωστός σε όλους τους εργαζομένους του νοσοκομείου, καθώς η γιαγιά του για χρόνια εργαζόταν στο λογιστήριο του νοσοκομείου. 

«Το παιδί, τον Έλληνα, τον ξέραμε από μικρό αφού ήταν συνέχεια εδώ γιατί δούλευε η γιαγιά του. Όταν τον έφεραν δεν τον αναγνώρισα. Δε μπορούσα να καταλάβω ποιος ήταν. Τον αναγνωρίσαμε από τα κομποσκοίνια που είχε πάνω του το παιδί και από το κινητό του τηλέφωνο που δεν σταματούσε να χτυπάει», είπε η προϊσταμένη των Εξωτερικών Ιατρείων του νοσοκομείου. 

Συγκλονιστικές ήταν και οι μαρτυρίες των συμμαθητών των τριών παιδιών. 

«Ακούγεται ότι το είχαν ξαναπάρει το αυτοκίνητο, αλλά τώρα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, γιατί πολλά λέγονται. Πάντως πολλά παιδιά στην ηλικία των 16 και 15 ετών οδηγούν το αυτοκίνητο των γονιών τους», είπε ένας μαθητής, ο οποίος παραδέχθηκε ότι και αυτός το οδηγεί για να κάνει κοντινές αποστάσεις και πάντα με τους γονείς του μέσα στο αυτοκίνητο. 

Το κλίμα στο σχολείο, αλλά και σε ολόκληρη την Κυπαρισσία είναι βαρύ. Το πρωί ψυχολόγος βρισκόταν στο σχολείο για να στηρίξει τους μαθητές που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμα ότι οι τρεις φίλοι τους «χάθηκαν» από τη μια στιγμή στην άλλη. 

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς των τριών παιδιών που θρηνούν για το χαμό τους, ενώ σε κατάσταση σοκ είναι ένας συμμαθητής των τριών αγοριών, ο οποίος την τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί με τους φίλους του γιατί δεν ήθελε να κάνει άλλες απουσίες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top