«Προβοκάτορας ο Κατσίφας» λέει ο Αλβανός Πρόεδρος – Ξεσπά η μητέρα του

«Θα πάρω ένα ξύλο και θα τους ανοίξω το κεφάλι»

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Αλβανός πρόεδρος Ιλίρ Μέτα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού «Top Channel».

Όταν ρωτήθηκε για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, δήλωσε ότι ο 35χρονος είχε προετοιμαστεί για να προβοκάρει.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ξέσπασε λέγοντας:

«Δεν φοβάμαι εγώ...Θα πάρω ένα ξύλο εδώ και πέρα και θα τους ανοίξω το κεφάλι Τι θέλουνε τώρα; Μου πήραν το παλικάρι μου. Τώρα τι θέλουνε; Έχουν σε πίεση όλον τον κόσμο. Φοβούνται όλοι να μιλήσουνε Γιατί το κάνουν αυτό; Εμείς δεν είχαμε πειράξει κανέναν. Δεν είναι απαράδεκτοι αυτοί; Αυτοί είναι Τούρκοι κορίτσι μου Αυτοί είναι Τουρκαλάδες ..Αυτοί είναι άπιστοι. Δεν χωνεύουν τους χριστιανούς», δήλωσε η Βασιλική Κατσίφα.

ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΗΠΕΙΡΩΤΕΣ 

«Έχουμε να κάνουμε με προβοκάτσια που έχει ως σκοπό να προκαλέσει ένταση ,πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Πρέπει να προετοιμαστούμε και για άλλες προπαγάνδες γιατί όπως φαίνεται δεν έχουμε να κάνουμε με ένα απλό γεγονός», ήταν τα λόγια του Αλβανού Προέδρου στη συνέντευξη που παραχώρησε. 

Την ίδια ώρα, την ψυχραιμία του προσπαθεί να διατηρήσει ο  πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίκα. Ο κύριος Γιάννης, εκτός από την απώλεια του μοναχογιού του, έχει τώρα να διαχειριστεί και τις πρακτικες εκφοβισμού των Αλβανικών αρχών:

«Το κάνουν για τίποτα άλλο για εκφοβισμό.Για να μας έχουνε σε πίεση στο φόβο.Τι ζητούνε αυτοί ξέρουνε… Να σκύψουμε το κεφάλι Να έχουμε το φόβο.Τι να φοβηθώ.Το παιδί μου το πήρανε ας έρθουνε να δείξουνε τη μαγκιά τους.Μας λείπει πολύ το παλικάρι». 

Βάσει των νόμων που ισχύουν στην Αλβανία, η ερεύνα των δικαστικών αρχών για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου  μπορεί να κρατήσει  ακόμα και τρεις μήνες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top