Καταγγελία για Αργυρούπολη: «Έχω δει να δέρνουν παιδιά για πλάκα»

Στο σχολείο έχει γίνει ήδη μια αυτοκτονία και μια απόπειρα

Σοβαρότατες καταγγελίες στον Γιάννη Σωτηρόπουλο κάνει ιδιοκτήτρια κυλικείου σε σχολείο της Αργυρούπολης, όπου στο ίδιο συγκρότημα ως γνωστόν έγινε ήδη αυτοκτονία μαθητή και μια απόπειρα. Ερωτήματα προκαλούνται για τη στάση των καθηγητών. 

Απόπειρα αυτοκτονίας Αργυρούπολη: Είχαν φτιάξει ψεύτικο προφίλ του μαθητή

«Πέντε παιδιά εναντίον ενός, τι να σου κάνει αυτό το παιδί; Ξυλοδαρμού, λεκτικής βίας, ειρωνείας, βρισιές, κλωτσιές. Όποιος και να φωνάξει βοήθεια από εκεί μέσα δεν θα ακουστεί», λέει. 

«Έχω δει παιδιά να δέρνουν άλλα παιδιά, για την πλάκα τους! Οι καθηγητές απόντες. Και άμα τους ρωτήσετε θα πούνε «δεν ακούσαμε, δεν είδαμε. Ακόμα και για την περίπτωση του Νικόλα».

Αμούστακα παιδιά εναντίον συμμαθητών τους. Δέρνουν, απειλούν, τρομοκρατούν. Όλα αυτά στο Γυμνάσιο Αργυρούπολης, στο ίδιο σχολείο που φοιτούσε ο αυτόχειρας Νικόλας και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο 15χρονος. Πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε και τρίτο περιστατικό, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια κυλικείου στο σχολικό συγκρότημα.  

«Ένα κοριτσάκι το οποίο το κοροιδεύουνε επειδή έχει παραπανίσια κιλά. Ήρθε ο πατέρας του και το πήρε. Λύση είναι αυτό; Να πάρει το παιδί από το σχολείο;», λέει η ιδιοκτήτρια του κυλικείου. 

Ομάδες παιδιών σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο λένε, χωρίς όμως να τιμωρείται κανείς. 

«Χάθηκε ένα παιδί... Και θα χαθεί και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο, όσο δεν λαμβάνονται μέτρα. Τα παιδιά αυτά παίρνουν θάρρος γιατί δεν έχουν καμία συνέπεια».

Δεχόταν και διαδικτυακό bullying ο 15χρονος που έκανε απόπειρα 

Ο 15χρονος που προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, παρακολουθείται από ειδικούς. Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι συμμαθητές του είχαν δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφιλ στα social media και υποδύονταν τον μαθητή, όπως καταγγέλλει φίλη του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. 

 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top