Η ιστορία του προγραμματιστή που γλίτωσε από τη φωτιά στο Μάτι

«Είπα ή σήκω ή πεθαίνεις»

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία του Κώστα, ενός νεαρού προγραμματιστή από το Μάτι. Μπορεί να γλίτωσε τη ζωή του, όμως οι φλόγες του άφησαν σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια. Έπειτα από δυόμιση μήνες νοσηλείας επέστρεψε στο σπίτι του και άνοιξε την καρδιά του στον Γιάννη Σωτηρόπουλο.    

«Εμείς ουσιαστικά ζωντανοί νεκροί! Δεν μπορούμε να κινηθούμε, φυσικά δεν φύγαμε αλλά δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε, όπως ήμασταν πριν».

Έτσι αισθάνεται πλέον ο Κώστας Ζορμαλιάς, σχεδόν 4 μήνες μετά από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. 
 

«Πέρασα μέσα από τη φωτιά, από δύο "τείχη" φωτιάς. Η φωτιά μου μίλησε στο αυτί και έπεσα κάτω. Είπα ή σήκω ή πεθαίνεις». 

Ο 37χρονος προγραμματιστής μπορεί να κέρδισε τελικά τη μάχη με τις φλόγες, όμως του άφησαν βαθιά τραύματα στην ψυχή και το σώμα.

«Δείτε τα δάχτυλα δεν μπορώ να τα κινήσω, τα χέρια μου δεν ανοίγουν όπως και τα πόδια μου δεν μπορώ να σταθώ όρθιος», λέει. 

Μετά από 70 ημέρες νοσηλείας στη μονάδα εγκαυμάτων του Λάτσειου και 3 χειρουργεία, ο Κώστας επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στο σπίτι του στο Μάτι. 

Από τη φονική πυρκαγιά συνολικά 55 οι εγκαυματίες αισθάνονται ξεχασμένοι από την Πολιτεία και ζητούν την άμεση στήριξη έως ώτου επουλωθούν οι πληγές τους. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top