Γιος γνωστής αστρολόγου σε καρτέλ κοκαΐνης

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα σε συνεργασία με τις αμερικανικές αρχές

κοκαΐνη

Μεγάλο, διεθνές κύκλωμα προμήθειας, εισαγωγής και διακίνησης κοκαΐνης στην Ευρώπη και την Αυστραλία με παρακλάδια ακόμα και στην Ελλάδα εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών σε συνεργασία με την αμερικανική DEA και αστυνομικές υπηρεσίες σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Αυστραλία.

Η αρχική πληροφορία για την ύπαρξη του κυκλώματος ήρθε από την Αυστραλία και στέλεχος της ελληνικής Δίωξης Ναρκωτικών αναχώρησε για Εκουαδόρ, όπου είχε στενή συνεργασία με τους αξιωματικούς της αντίστοιχης υπηρεσίας και της αμερικανικής DEA.

Μετά από εντατικές έρευνες εντοπίστηκε ιστιοπλοϊκό σκάφος, το οποίο κατευθυνόταν προς Αυστραλία. Σε αυτό βρέθηκαν σε ειδικές κρύπτες πάνω από 300 κιλά καθαρής κοκαΐνης. 

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έξι συλλήψεις, ενώ άλλες τρεις για την ίδια υπόθεση έγιναν στην Ελλάδα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι σύμφωνα με πληροφορίες δύο Έλληνες κι ένας Αλβανός, ενώ ο ένας από τους Έλληνες είναι γιος γνωστής αστρολόγου με συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις, ο οποίος έχει καφετέρια στα Νότια Προάστια. 

Ο δεύτερος Έλληνας είναι ιδιοκτήτης μάντρας μεταχειρισμένων πολυτελών αυτοκινήτων στα Νότια Προάστια με πελάτες επώνυμους Αθηναίους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις συλληφθέντες στην Ελλάδα έπαιξαν κεντρικό ρόλο στην αγορά και τη μεταφορά της κοκαΐνης στην Αυστραλία. 

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις στην Ελλάδα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top