Γνωστός εφοπλιστής και ο γιος του στο αυτόφωρο για εγκατάλειψη σκύλου

Συνεπλάκησαν με αστυνομικούς

Γνωστός εφοπλιστής και ο γιος οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο μετά από επεισόδιο με αστυνομικούς. Το περιστατικό έγινε έξω μπαρ στον Πειραιά ύστερα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση επειδή είχαν αφήσει σκύλο κλεισμένο σε αυτοκίνητο για ώρες και έκλαιγε.

Ο 60χρονος εφοπλιστής και ο γιος του, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε reality βγαίνουν από τα δικαστήρια του Πειραιά. Ο 30χρονος παρά τις επίμονες ερωτήσεις αποφεύγει να μιλήσει για το επεισόδιο.

Ο εφοπλιστής από την πλευρά του κάνει λόγο για… παρεξήγηση.

Το επεισόδιο με τους αστυνομικούς έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από μπαρ στην οδό Φίλωνος, όπου διασκέδαζαν οι δύο άνδρες μαζί με μια φίλη τους η οποία είναι και η ιδιοκτήτρια του σκυλιού.

Σύμφωνα με καταγγελία, ένας σκύλος ήταν κλεισμένος επί 2 ώρες σε αυτοκίνητο στην οδό Φίλωνος. 

«Όταν πήγαν στο σημείο οι αστυνομικοί, η ιδιοκτήτρια του σκύλου διασκέδαζε και το σκυλάκι ήταν κλεισμένο στο αυτοκίνητο και αυτοί βγήκαν έξω, έκαναν τους άγριους και τους χτύπησαν με μπουνιές», λέει ο δικηγόρος των αστυνομικών.

Τελικά οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο άνδρες αλλά και την ιδιοκτήτρια του σκύλου και σήμερα οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Οι δύο αστυνομικοί που όπως υποστηρίζουν δέχθηκαν την επίθεση δεν παρέστησαν σήμερα στο δικαστήριο.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top