Τα «παπάκια» κάνουν φτερά μέσα σε λίγα λεπτά – Ανάστατοι οι ιδιοκτήτες

Σπείρα χτυπά τα μηχανάκια μικρού κυβισμού -Τα θύματα αυξάνονται καθημερινά

Στόχος τα παπάκια, στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές η εγκληματικότητα έχει πολλές μορφές. Σπείρα χτυπά τα μηχανάκια μικρού κυβισμού και τα θύματα αυξάνονται καθημερινά, όπως βλέπετε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Σαραντάκου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

«Την Πέμπτη ο υπάλληλος μου είχε αφήσει το μηχανάκι του εδώ στο σημείο που βλέπετε κι έκανε φτερά μέσα σε λίγα λεπτά. Το παράξενο είναι ότι εκείνη την ώρα γύρω στις 10 με 10.30 το βραδύ είχαμε κόσμο στο μαγαζί, ήμουν εγώ και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα» λέει ιδιοκτήτης καφέ.

Ανάστατοι οι ιδιοκτήτες μηχανών κυρίως μικρού κυβισμού στις γειτονιές του Πειραιά αλλά και των γύρω περιοχών, Νίκαια, Ρέντη, Κορυδαλλού. Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να χάσουν τη μοτοσυκλέτα τους χωρίς να το πάρουν χαμπάρι.

«Μου πήραν το μηχανάκι πριν δέκα μέρες ενώ πήγα μέσα στο μαγαζί δυο λεπτά να πάρω μια παραγγελία. Ούτε κατάλαβα τι έγινε κι εγώ τη μηχανή δεν την έχω για να πηγαίνω βόλτα την κοπέλα μου, αλλά για να βγάζω το ψωμί μου»

Πρόκειται περί σπείρας λένε πολλοί καθώς τα κρούσματα είναι πολλά και στις ίδιες γειτονιές και είναι χαρακτηριστικό ότι οι κλεφτές δεν προτιμούν τις ακριβές μηχανές αλλά τις μικρού κυβισμού, τις φθηνές.

«Περισσότερο ανησυχούμε αν χάσουμε το μηχανάκι μας παρά να μας κλέψουν το πορτοφόλι. Το έχω πάντα έννοια γιατί με αυτό βγάζω το ψωμί μου».
 
Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top