Ξεσπά στο Star η μητέρα Αγγελικής Πεπόνη:«Ήξερα ότι η κόρη μου είναι εκεί!»

Οκτώ χρόνια μετά την εξαφάνιση της, δόθηκε τέλος στην αγωνία

"Μίλησε" το τεστ DNA. Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει τελικά το κρανίο που βρέθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας. Οκτώ χρόνια μετά την εξαφάνιση της, δόθηκε τέλος στην αγωνία της οικογένειας της. Η μητέρα της ανοίγει την καρδιά της στη Μαίρη Τζώρα. 

«Το ήξερα εδώ και 8 χρόνια! Σε όλη την αστυνομία, το ούρλιαζα, το φώναζα. Δεν με πίστευε κανένας. Νόμιζαν ότι είχε φύγει. Ήξερα ότι ήταν εκεί η κόρη μου», λέει η ίδια στο Star. 

Η παχιά λάσπη έκρυβε καλά για 8 χρόνια το μυστικό. Το άψυχο κορμί της όμορφης Αγγελικής, βρισκόταν σε αυτή την τάφρο από τις 16 Ιουνίου του 2010. 

«Δεν είχαμε καμία ελπίδα από την αρχή. Είχαμε μιλήσει για εγκληματική ενέργεια απλά τότε δεν είχαμε εισακουστεί από κανέναν», λέει η αδερφή της Αγγελικής, Κατερίνα. 

Και τι μου το λέτε εμένα ότι το κρανίο ανήκει στην Αγγελική;

Το μαρτύριο της οικογένειας κράτησε πολλά χρόνια, με την κάθε μέρα να περνά όλο και πιο βασανιστικά. Το κεντρικό πρόσωπο της εξαφάνισης της 26χρονης ήταν ο τότε σύντροφος της. Στο σπίτι του ήταν η κοπέλα λίγο πριν εξαφανιστεί. 

Διαβάστε τι λέει στο Star ο ίδιος, μόλις πληροφορήθηκε ότι το κρανίο που βρέθηκε στην τάφρο, ανήκει στην Αγγελική. 

-Πριν από λίγο μάθαμε από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ ότι το κρανίο ανήκει στην Αγγελική -  

«Α! Και τι μου το λέτε εμένα;»

- Στο άκουσμα της είδησης ότι το κρανίο ανήκει στην Αγγελική πως νιώθετε; 

«Πάρα πολύ στεναχωρημένος. Μα το έμαθα πιο νωρίς από εσάς κυρία μου». 

- Επειδή τώρα θα ξανά ανοίξει ο φάκελος της Αγγελικής… 

«Να ανοίξει κυρία μου να ανοίξει, επιβάλλεται να ανοίξει ο φάκελος».

Η οικογένεια της κοπέλας από την πρώτη στιγμή υπέδειξε ως υπαίτιο τον 54χρονο, σήμερα, φίλο της. Ωστόσο ποτέ δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του. Τώρα, ανοίγει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης. 

«Της φωνάζαμε ότι υπήρχε κίνδυνος, δεν θέλαμε να φεύγει από το σπίτι, προσπαθούσαμε να την προφυλάξουμε....», λέει η αδερφή της.

Φίλοι και γείτονες της Αγγελικής Πεπόνη υποστήριζαν ότι ο τότε σύντροφος της, είχε μπλέξει την όμορφη κοπέλα με ναρκωτικά και ότι την κακοποιούσε σωματικά. Ακόμη και μέσα στη μέση του δρόμου!

Η αδερφή της τώρα ζητά δικαίωση:

«Θέλω να δικαιωθεί για να αναπαυθεί η ψυχούλα της... Τι έγινε αυτό το κορίτσι; Πρόκειται για έναν άνθρωπο…. Μια ψυχή που ζητά δικαίωση».

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top