Πορεία στο κέντρο της Αθήνας φορώντας μαύρα κατά της εμπορίας ανθρώπων

Βασικός παγκόσμιος διοργανωτής της δράσης είναι η διεθνής οργάνωση A21

Σιωπηλή διαμαρτυρία κατά της εμπορίας των ανθρώπων πραγματοποίησαν δεκάδες άτομα που συμμετέχουν στην πορεία Walk For Freedom, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το απόγευμα του Σαββάτου!

Πρόκειται για μια βουβή πορεία κατά την οποία οι συμμετέχοντες περπατούν ο ένας πίσω από τον άλλον φορώντας μαύρα δημιουργώντας έτσι μια σκοτεινή γραμμή. Κρατούν λευκά μπαλόνια, και πλακάτ με μηνύματα κατά της εμπορίας ανθρώπων.

Βασικός παγκόσμιος διοργανωτής της δράσης είναι η διεθνής οργάνωση A21 που δραστηριοποιείται ενάντια στην εμπορία ανθρώπων (human trafficking) από το 2008, και στόχος της είναι να ρίξει φως σε μια εγκληματική βιομηχανία που κρατά παγιδευμένους στη σύγχρονη δουλεία 27 εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Το Walk for Freedom αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή εκδήλωση ενημέρωσης για την εμπορία των ανθρώπων. 

Στις 20 Οκτωβρίου συγκεντρώνονται χιλιάδες πολέμιοι του trafficking σε εκατοντάδες πόλεις στον κόσμο και κάνουν εκατομμύρια βήματα με αίτημα να καταργηθεί η σύγχρονη δουλεία, η παράνομη διακίνηση και εμπορία ανθρώπων με σκοπό την καταναγκαστική εργασία ή τη σεξουαλική εκμετάλλευση.
 

 

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top