Συνελήφθη για ληστεία ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από Πακιστανούς

Αναζητούνται τρία άτομα που φέρεται να ήταν συνεργοί του

Για ληστεία κατά συναυτουργία συνελήφθη την Παρασκευή ο αστυνομικός, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και άγρια χτυπημένος από ομάδα Πακιστανών σε διαμέρισμα στη Νίκαια. 

Η αστυνομία αναζητά τώρα τρία άτομα, που φέρεται να είναι συνεργοί του και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι και αυτοί αστυνομικοί. 

Κύκλωμα που ληστεύει αλλοδαπούς πίσω από την ομηρία στη Νίκαια;

Ανατροπή στην υπόθεση του αστυνομικού που βρέθηκε δεμένος στη Νίκαια

Βρέθηκε δεμένος και ξυλοκοπημένος αστυνομικός στη Νίκαια

Ήταν γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ένας άνδρας ειδοποίησε την Άμεση Δράση γιατί άκουγε φασαρία από ένα διαμέρισμα στη Νίκαια. 

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα βρήκαν έναν άνδρα δεμένο και άγρια χτυπημένο και έμειναν έκπληκτοι όταν τους είπε ότι είναι αστυνομικός. 

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι μετανάστες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου ισχυρίστηκαν ότι ο αστυνομικός με άλλους τρεις άνδρες επιχείρησαν να τους ληστέψουν και γι’ αυτό τον χτύπησαν. Υπέβαλαν μάλιστα μήνυση σε βάρος του. 

Ο αστυνομικός, υποστήριξε ότι βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, είδε τους μετανάστες να κινούνται ύποπτα και επενέβη γιατί κατάλαβε ότι διακινούσαν λαθραία τσιγάρα. 

«Ήμουν με μοτοσυκλέτα, είδα δυο άτομα τους οποίους θεώρησα ύποπτους για λαθρεμπόριο, φώναζαν έντονα, τους δήλωσα ότι είμαι αστυνομικός και όταν τους ρώτησα τι γίνεται μου επιτέθηκαν και άρχισαν να με χτυπούν», είπε αρχικά στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες και συνέχισε:

«Επιτέθηκαν και πάλι εναντίον μου, αμύνθηκα, όμως ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του διαμερίσματος και βγήκαν άλλα 15 άτομα. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κατόρθωσαν να με βάλουν στο διαμέρισμα».

Ο αστυνομικός προσπάθησε να αμυνθεί, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην εξώπορτα, με αποτέλεσμα να τον ρίξουν κάτω και να τον χτυπούν, ενώ τον έδεσαν με ένα σεντόνι στην καρέκλα. 

«Συνέχιζαν να με χτυπούν με ένα σκαμπό και να με γρονθοκοπούν. Ένας κράταγε και μαχαίρι. Αισθάνθηκα έναν πόνο στο δεξί αυτί, δεν ξέρω αν ήταν από το σκαμπό ή το μαχαίρι», είπε ο αστυνομικός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top