Mπλε καβούρια στη λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου!

Γίνονται εξαιρετικός μεζές

Τον επίγειο  παράδεισο στη λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου  λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη διάλεξαν για να αποικήσουν τα περίφημα μπλε καβούρια.

Οι ερασιτέχνες ψαράδες διαλέγουν από νωρίς το πρωί γωνιές της λιμνοθάλασσας. Με δόλωμα λίγο κοτόπουλο, άφθονη υπομονή και μια ετοιμοπόλεμη αποχή, ο κάβουρας αργά η γρήγορα θα γίνει μεζές. 

Τα μπλε καβούρια ήρθαν τι 1930 από Αμερική σε Καλοχώρι και γίνονται καβουροσαλάτα, καβουρομακαρονάδα, ότι φανταστεί ο μερακλής!

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top