Καρέ καρέ η δράση συμμορίας ανηλίκων στην Καλλιθέα

Συνελήφθη ακόμα και 11χρονος

Δύο σπείρες ανηλίκων που είχαν "ρημάξει" την Καλλιθέα και τον Ασπρόπυργο εξάρθρωσε η Αστυνομία. Μάλιστα σε μια απ΄ αυτές συνελήφθη ακόμα και...11χρονος! Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο, που εξασφάλισε από τη δράση αυτών των "άγουρων" κακοποιών ο Γιάννης Σωτηρόπουλος.

Ξημερώματα Σαββάτου 13 Οκτωβρίου. Βίντεο κλειστού κυκλώματος καταγράφει καρέ-καρέ τη διάρρηξη κάβας ποτών στη Λεωφόρο Συγγρού.

Τρείς ανήλικοι, έχοντας καλυμμένα με μπλούζες τα πρόσωπα τους, σπάνε με καπάκι φρεατίου τη τζαμαρία του καταστήματος και εισβάλλουν μέσα. Αρπάζουν τα χρήματα από το ταμείο και βγαίνουν έξω, παίρνοντας μαζί τους και μπουκάλια ουίσκι. 

Με την ίδια μέθοδο διάρρηξης, δηλαδή σπάσιμο τζαμαρίας με καπάκι φρεατίου είχαν "χτυπήσει" και σε καφενείο στην οδό Μενελάου στην Καλλιθέα.

Έπειτα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα συνελήφθησαν 8 άτομα της σπείρας, ανάμεσα τους και ένας 11χρονος, όλοι τους αλλοδαποί Ρομά, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες είχαν "ρημάξει" πάνω από 30.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε άλλη μία σπείρα ανηλίκων ληστών, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των οδηγών και των εταιρειών στην περιοχή Νέα Ζωή στον Ασπρόπυργο. Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι Ρομά, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, ενώ εξιχνιάσθηκαν 31 περιπτώσεις. 
  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top