30 χρόνια φυλακή στον καθηγητή μουσικής που ασελγούσε σε ανήλικες

Ένα από τα κοριτσάκια δεν άντεξε και αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε

Στη φυλακή ο καθηγητής μουσικής που ασελγούσε σε ανήλικες

Στη φυλακή οδηγείται ο καθηγητής μουσικής, ο οποίος καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία. 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό επιβάλλοντας συνολική ποινή κάθειρξης 30 έτη και έξι μήνες και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ (από την οποία θα εκτίσει 25 χρόνια).

Κατά πλειοψηφία δικαστές και ένορκοι (μειοψήφισε ένας) αποφάσισαν να μη χορηγήσουν αναστολή στην έφεση που θα ασκήσει ο κατηγορούμενος, συντασσόμενοι και με την προστάτη της εισαγγελέως, η οποία στην αγόρευση της ήταν καταπέλτης κατά του φλαουτίστα λέγοντας:

«Τα έκανε όλα για την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του. Εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης. Η δράση του δεν είχε όρια αφού ενώ είχε καταγγελθεί συνέχισε να κάνει τα ίδια και σε άλλη μαθήτρια».

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έγινε γνωστή στις αρχές του 2017, όταν γονείς ενός κοριτσιού τον κατήγγειλαν. Ο 60χρονος είχε τοποθετήσει μια φωτογραφική μηχανή (όχι σε κρυφό σημείο), έστηνε τα κοριτσάκια (ηλικίας, τα δύο 11 ετών και το ένα 9 ετών) και τα φωτογράφιζε δίχως εκείνα να το καταλαβαίνουν. Ένα από τα κοριτσάκια δεν άντεξε άλλο και αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε στους γονείς του. Ο δράστης, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη των παιδιών, ασελγούσε σε βάρος τους, μέσα στο Ωδείο στη βορειανατολική Αττική, δίχως οι ιδιοκτήτες του Ωδείου να γνωρίζουν το παραμικρό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top