Άγριος καυγάς στα σοκάκια της Μυκόνου ανάμεσα σε αστυνομικούς και νεαρούς

Στην Αθήνα για να χειρουργηθεί ο ένας νεαρός

Σε ρινγκ μετατράπηκαν τα σοκάκια της Μυκόνου, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς, ανάμεσα σε αστυνομικούς και δύο νεαρούς, ηλικίας 22 και 23 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καυγάς ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή σε γνωστό μπαρ, όπου διασκέδαζαν οι νεαροί και οι έξι αστυνομικοί του κλιμακίου Ασφαλείας Αττικής, οι οποίοι είχαν φτάσει στη Μύκονο μετά από έκκληση του Δημάρχου του νησιού για την αντιμετώπιση κλοπών. 

Οι δύο παρέες παρεξηγήθηκαν ύστερα από κάποια άγρια βλέμματα. Έπειτα βγήκαν στον δρόμο για να λύσουν τις διαφορές της, όπου και ο ιδιοκτήτης του μπαρ, είπε στους νεαρούς να αποχωρήσουν, καθώς η άλλη παρέα ήταν αστυνομικοί με πολιτικά. 

Τα αίματα όμως άναψαν ακόμα περισσότερο και οι αστυνομικοί άρχισαν να τσακώνονται, ανταλλάσσοντας μπουνιές και κλοτσιές. 

Ένας νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς έσπασαν τα δόντια και το σαγόνι του και μεταφέρθηκε στην Αθήνα για να υποβληθεί σε χειρουργείο. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας Σύρου, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με πειθαρχικές διώξεις από την υπηρεσία τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top