Λευκίμμη: Καταγγελία πολίτη για ξυλοδαρμό από αστυνομικό

Πεδίο μάχης το νησί για τα σκουπίδια

Οι εχθροπραξίες στη Λευκίμμη μεταξύ των ΜΑΤ και των κατοίκων είναι πλέον μια καθημερινότητα στην Κέρκυρα, όσο συσσωρεύονται στο νησί, τόνοι σκουπιδιών. Ένας πολίτης καταγγέλει πως ξυλοκοπήθηκε από αξιωματικό της αστυνομίας χωρίς λόγο. 

Ο άνδρας, ξαπλωμένος με το κολάρο, καταγγέλει πως ξυλοκοπήθηκε αναίτια από τον αστυνομικό υποδιεθυντή της διεύθυνσης αστυνομίας Κέρκυρας στην εμπόλεμη πλέον ζώνη της Λευκίμμης. Μέσα από το τμήμα βραχείας νοσηλείας του νοσοκομείου Κέρκυρας μίλησε στο δελτίο του Star για τις για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του αστυνομικού.

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής μετά τη μήνυση του καταγγέλοντα, συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί της Κέρκυρας μετά και από αυτό το συμβάν είναι ανάστατοι. Όπως καταγγέλλει ο εκπρόσωπος τους, έχουν ξεσπιτωθεί για να βρίσκονται στη Λευκίμμη και τραυματίζονται συνεχώς από πέτρες και μολότοφ που δέχονται από αγνώστους.

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής που εμπλέκεται στο συμβάν σύμφωνα με πληροφορίες του Star, κατέθεσε ήδη μήνυση σε βάρος του καταγγέλοντα για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Επίσης ισχυρίζεται πως τον δικαιώνει και η ιατροδικαστική εξέταση. 

Πάντως χθες σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον καταγγέλοντα, έγινε ακόμα μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας με συνθήματα κατά των αστυνομικών.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top