Το καλύτερο burger στον κόσμο είναι ελληνικό!

Έλληνες κατέκτησαν την πρώτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό κρεοπωλών

Ομάδα νέων κρεοπωλών, που συμμετείχαν για πρώτη φορά στον παγκόσμιο διαγωνισμό κρεοπωλών που διεξήχθη στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας την περασμένη άνοιξη, εντυπωσίασε τους κριτές με την απλότητα αλλά και τη νοστιμιά του ελληνικού μπέργκερ, κατακτώντας την πρώτη θέση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Star συνάντηση την μοναδική γυναίκα που συμμετείχε στην ομάδα, στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.

Η Κυπαρισσία Αντωνάρα αν και σπούδασε σχέδιο μόδας, ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση ενός κρεοπωλείου στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης. βάζοντας την τέχνη της σε άλλη διάσταση Γρήγορα κατάλαβε ότι έχει ταλέντο στο σχεδιασμό νόστιμων, αλλά και αισθητικά μοναδικών εδεσμάτων από κρέας… αυτή του food design.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γεμιστό κανταΐφι με κοτόπουλο, κρεατένιες τούρτες με αρωματισμένο κιμά και μους τυριών. Άλλα όταν κάποιος έχει φαντασία, πορεί να τα κάνει όλα.

Όλα αυτά λοιπόν οδήγησαν την 26χρνη να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, μαζί με άλλα πέντε άτομα από την Κρήτη και την Αθήνα. Η απλότητα της συνταγής με το πάντρεμα  των προϊόντων της ελληνικής γης, τους χάρισε το πρώτο βραβείο, σε όλο τον κόσμο.

Ήταν η πρώτη φορά που συμμετέχει η χώρα μας στο συγκεκριμένο διαγωνισμό που διεξάγεται κάθε δυο χρόνια και κατάφερε η Ελληνική ομάδα των κρεοπωλών, να μεταφέρει τις ιδιαίτερες γεύσεις και μυρωδιές των προϊόντων της  χώρας μας σε όλο τον κόσμο.

 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top