Ζεφύρι: Η μητέρα της Έλενας αρνείται ότι υπήρξε βιασμός

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος κατηγορούμενος

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 58χρονος ο οποίος φέρεται να βίασε την 22χρονη κοπέλα η οποία είχε βρεθεί πριν λίγες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι .

Είχε πάει να ψωνίσει τη δόση της στις πιάτσες του θανάτου στο Ζεφύρι και βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στην άκρη του δρόμου. Οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή μιλούσαν για βιασμό. Ο κατηγορούμενος σήμερα έδωσε τη δική του εκδοχή με τα εφιαλτικά λεπτά να παραμένουν "γρίφος".

Τι ισχυρίστηκε ο 58χρονος 

«Τη γνώριζα φυσιογνωμικά. Εκείνη την μέρα περνούσε από το σπίτι μου με τον φίλο της. Τους κέρασα ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού». 

Ο φίλος της λίγα λεπτά μετά έφυγε και την άφησε  μόνη της με τον 58χρονο.

«Τότε ήρθαμε πιο κοντά, χωρίς να έχουμε σεξουαλική επαφή», είπε ο 58χρονος.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, δήλωσε αθώος. 

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια όμως δεν αφήνουν καμία αμφιβολία πως υπήρξε  σεξουαλική επαφή καθώς βρέθηκε  γενετικό υλικό του 58χρονου πάνω στην κοπέλα. Η μητέρα της από την άλλη  ισχυρίζεται πως το παιδί της δε βιάστηκε ποτέ.

«Έκανε βόλτα στο Ζεφύρι με τον φίλο της. Δεν υπάρχει βιασμός. Λίγες μέρες πριν είχε κάνει μια σοβαρή γυναικολογική επέμβαση. Αυτό είδε ο ιατροδικαστής», είπε η ίδια σχετικά. 

Την απάντηση  στο τι πραγματικά συνέβη θα μπορούσε να τη δώσει μόνο η 22χρονη Έλενα, όμως όπως είπε η ίδια:  «Δεν θυμάμαι πολλά, ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών». 

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως η κοπέλα λιποθύμησε κι εκείνος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Δεν έπεισε όμως τις αρχές και οδηγήθηκε στη φυλακή. Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ξανά για βιασμό.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top