Ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη σπάει τη σιωπή του!

Τι δήλωσε για τη δίωξη για ανθρωποκτονία και τα τελευταία λόγια της

Ειρήνη Λαγούδη Γιώργος Λαγούδης

Σπάει τη σιωπή  του  ο αδελφός της 44χρονης  Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της στη Λίμνη Τριχωνίδα, μετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις. 

Αποκάλυψη Star: Έρχονται αγωγές για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη

Αποκάλυψη Star: «Ξέρουμε ποιοι είναι οι ύποπτοι της δολοφονίας Λαγούδη»

Αποκλειστικό STAR: Επίσημα δολοφονία ο θάνατος της Λαγούδη

Θάνατος Λαγούδη: Τα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν ήταν ποτέ αυτοκτονία

Ο Γιώργος Λαγούδης  μίλησε στο  Ionion Fm και στον Δημήτρη Στρουμπάκο για τις διώξεις που άσκησε ο Εισαγγελέας Αγρινίου για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

«Είναι η δικαίωση όλων όσων πίστεψαν από την αρχή ότι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι εισαγγελικές - δικαστικές αρχές επιβεβαίωσαν με τον πιο τρανταχτό τρόπο αυτό που από την πρώτη στιγμή είπα. Δικαίωση δεν υπάρχει για μένα εφόσον δεν έρχεται πίσω η Ειρήνη. Είναι όμως μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση» δήλωσε ο κ. Λαγούδης.  

Σχετικά με το  αν περίμενε μετά από τόσο διάστημα ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια ή αν κάποιες στιγμές πίστευε ότι θα πάει χαμένος ο αγώνας ο δικός του και όλης της οικογένειας της Ειρήνης, σχολίασε ο ίδιος:   

«Ήμουν σίγουρος και αυτό νομίζω ότι το κατάλαβε αμέσως ο εισαγγελέας ήδη από την πρώτη συνάντηση μας. Έτσι ένιωσα. Όπως και όλη η κοινή γνώμη το πίστεψε. Χαμένος είναι ο αγώνας που δεν δίνεται. Εννέα μήνες παλέψαμε και βγήκε το πόρισμα. Μέχρι και προχθές όμως υπήρχαν διαρροές ότι δύο ανώτατοι αντιστράτηγοι με μεγάλη εμπειρία όπως είπε δημοσιογράφος, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση, έλεγαν για καραμπινάτη αυτοκτονία! Εκ του πορίσματος όμως των εισαγγελικών αρχών φάνηκε ότι δεν δέχτηκε ούτε ένα από τα "καραμπινάτα" στοιχειά τους. Όπως και ότι ένας άλλος ανώτατος αξιωματικός μέσω δημοσιογράφου είπε ότι το πόρισμα το έβγαλε ο εισαγγελέας για να ηρεμήσει η οικογένεια και η κοινωνία. Δηλαδή λέει ότι έβγαλαν ψεύτικο πόρισμα οι εισαγγελικές αρχές;». 

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ   

Ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη πρόσθεσε ότι αυτό που θυμάται από εκείνην είναι «το υπέροχο χαμόγελο της, την αγνή ψύχη της, την δύναμη να προχωρά με χαρά και όρεξη για ζωή, ενώ απαντά για τα τελευταία λόγια που του είπε: 

«Λέγαμε πολλά σημαντικά και ασήμαντα. Τα ασήμαντα μου έχουν λείψει πιο πολύ... εκείνες οι γρήγορες στιγμές γέλιου, χαράς και κυρίως οι άμεσες ενέργειες που με ένα βλέμμα μπορούσαμε να λύσουμε ένα θέμα! Ήταν πολύ γρήγορο το μυαλό της! Ακούραστη ψύχη και σώμα».  Για τα όνειρα που έκανε η άτυχη 44χρονη και τι ήθελε να πραγματοποιήσει, ο Γιώργος Λαγούδης επισημαίνει ότι είχε τα παιδιά της πάνω από όλα. «Καθώς μεγάλωναν τα παιδιά άρχισαν να προχωρουν τα όνειρα μας... αλλά τέλειωσαν αυτά για την Ειρήνη πλέον. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη. Και εκεί που θα είναι μαζί με τους πολλούς φίλους και  συγγενείς μας να περνούν καλά. Εμείς εδώ θα τα καταφέρουμε. Έφτιαξε ικανή και άξια οικογένεια».

Τέλος, για το αν πιστεύει ότι θα μπουν στη φυλακή όσοι ευθύνονται για τον θάνατό της, τόνισε εύχεται να τιμωρηθούν οι ένοχοι και ότι έχει  απόλυτη εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές, ενώ ευχαρίστησε τους ιδιωτικούς ερευνητές και τα ΜΜΕ που βοήθησαν να λάμψει η αλήθεια αλλά και  «τους γνωστούς και αγνώστους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που πίστεψαν στον αγώνα μου και με κάθε τρόπο ήταν κοντά μου».
    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top