Ζεφύρι: Και σεξουαλικά βοηθήματα χρησιμοποίησαν οι βιαστές της 25χρονης

Όλα τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Δείτε ρεπορτάζ για την υπόθεση από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στους δράστες του βιασμού της 25χρονης γυναίκας στο Ζεφύρι θέλουν να φτάσουν το συντομότερο δυνατό οι άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως να προκαλούν ανατριχίλα. 

Βιασμός στο Ζεφύρι: Εμφανίστηκαν η γιαγιά και η αδερφή της κοπέλας

Αυτή είναι η γυναίκα που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε πεταμένη στο δρόμο, άγρια βιασμένη από αγνώστους, οι οποίοι της είχαν χορηγήσει και ναρκωτικές ουσίες για να μην αντισταθεί καθόλου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η 25χρονη να βιάστηκε ακόμα και με αντικείμενα ή σεξουαλικά βοηθήματα φύσιν ή παρά φύσιν. 

Δίνουν μάχη να κρατήσουν την 25χρονη στη ζωή - Βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι

Οι αστυνομικοί εξετάζουν επίσης το σενάριο, η κοπέλα να είχε πάει στο Ζεφύρι για να προμηθευτεί ναρκωτικά και οι δράστες να εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση, όπως και το να βρισκόταν σε κάποιο σπίτι σε διπλανή συνοικία και οι δράστες να την μετέφεραν στο σημείο, όπου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση για να σβήσουν τα ίχνη τους. 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουν επίσης τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί ποιες ουσίες είχαν χορηγηθεί στην 25χρονη. Επίσης, αναζητάται γενετικό υλικό των δραστών στα ρούχα της κοπέλας, ώστε να συγκριθεί με το DNA σεσημασμένων ατόμων που βρίσκεται στη βάση δεδομένων της ΕΛΑΣ. 

Το βράδυ της Τρίτης τέλος, η κοπέλα ξύπνησε από το κώμα και οι γιατροί την αποσωλήνωσαν. Η ίδια φέρεται να μίλησε στους αστυνομικούς, επιβεβαιώνοντάς τους ότι είναι τοξικομανής, ενώ φέρεται να τους έδωσε πληροφορίες και για την οικογενειακή της κατάσταση. 

Άλλωστε, όπως αποκάλυψε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την Τρίτη, εμφανίστηκαν η γιαγιά και η μητέρα της κοπέλας, οι οποίες είπαν στους αστυνομικούς ότι την αναζητούσαν και ότι εδώ και δύο χρόνια έχει μπλέξει με τα ναρκωτικά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top