Βασάνισαν σκυλάκι στη Λαμία – Σκληρές εικόνες

Το έδεσαν με σύρμα και το τραυμάτισαν

Το σκυλάκι

Ένα ακόμα περιστατικό βασανισμού ζώου έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Λαμία.

Ένα αθώο σκυλάκι έπεσε στα χέρια ασυνείδητου, ο οποίος το έδεσε τόσο σφιχτά με σύρμα, ώστε να σταματήσει η κυκλοφορία του αίματος. 

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο LamiaReport δείχνουν το βαθύ τραύμα που δημιουργήθηκε στο πόδι του ζώου, με τον γιατρό του κυνοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε να προσπαθεί τώρα να του σώσει τη ζωή. 

Το σκυλάκι βρήκε σε άθλια κατάσταση ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας, ο οποίος έκανε και σχετική ανάρτηση στο Facebook.

«Δυστυχώς οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές!

Ειδοποιηθήκαμε από τους ανθρώπους που δουλεύουν στην express service για ένα σκυλάκι που είχε εμβολιασθεί, στειρωθεί και επανενταχθεί στην περιοχή, το οποίο και φρόντιζαν! Το είχαν χάσει πριν μερικές μέρες και το βρήκαν σήμερα σε μαύρα χάλια: κάποιος (που κυκλοφορεί ανάμεσα μας), έπιασε κι έδεσε στο μπροστινο του ποδαράκι σύρμα τόσο σφιχτά, ώστε να σταματήσει η κυκλοφορία του αίματος του! Δυστυχώς το σκυλάκι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση! Κινδυνεύει η ζωή του! Η γιατρός του κυνοκομειου θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί!

Σαφώς και καταδικάζουμε αυτό το έγκλημα!

Όποιος γνωρίζει κάτι ή είδε κάτι , μπορεί να μας ενημερώσει! Έχει ενημερωθεί η αστυνομία και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες!», έγραψαν τα μέλη του συλλόγου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top