Νεκρή μέσα στο σπίτι της γνωστή γυναίκα στην Πάτρα

Ήταν μητέρα ισχυρού πολιτειακού παράγοντα της πόλης

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία η δολοφονία 88χρονης πασίγνωστης Πατρινής, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας. 

Το θύμα ήταν συγγενής ισχυρού πολιτειακού παράγοντα της πόλης, αριστοκράτισσα της παλιάς Πάτρας, την οποία οι περισσότερη θυμούνται για την κομψότητά της και την αστική της ευγένεια. 

Η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας θα διευκρινιστεί κατά τη διάρκεια της νεκροτομής, όμως όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, από την αυτοψία που έκανε, διαπιστώθηκε ότι η σορός της γυναίκας φέρει εξωτερικές κακώσεις και ίχνη βίας τόσο στο πρόσωπο, όσο και στον λαιμό. 

Η κυρία Τσιόλα πρόσθεσε ότι οι κακώσεις αυτές δεν είναι από πτώση, αλλά τις έχει επιφέρει άλλο άτομο. 

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και παίρνει καταθέσεις για να μπορέσει να καταλήξει στον δολοφόνο ή στους δολοφόνους της 88χρονης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας και εκτιμάται ότι πιθανόν το θύμα άνοιξε στους δολοφόνους της. 

Ο τόπος του εγκλήματος ήταν αναστατωμένος, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι γείτονες δεν άκουσαν το παραμικρό, ούτε τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. 

Η 88χρονη είχε παραγγείλει τα ψώνια της το πρωί της Δευτέρας. Όταν όμως ο υπάλληλος πήγε να τα παραδώσει εκείνη δεν του άνοιξε, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τα παιδιά της που διατηρούν γραφεία στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου. 

Εκείνα ήταν που ειδοποίησαν την αστυνομία, όταν αντίκρισαν τη μητέρα τους σε μια λίμνη αίματος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top