Σοκ από τον θάνατο του «βενιαμίν» της οικογένειας Κόκκαλη

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έφυγε από τη ζωή στα 34 του χρόνια

Εργατικός, μεθοδικός, αφοσιωμένος στη δουλειά , στην οικογένεια του και στον Ολυμπιακό ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 34 του χρόνια σε ξενοδοχείο του Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο πόνος για την οικογένεια του αλλά και για τη σύντροφο του Μαρία Τσούτσια είναι ανείπωτος. 

Σωκράτης Κόκκαλης θάνατος

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ «ΕΦΥΓΕ» ΣΤΑ 34 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ

Στο νεανικό του πρόσωπο πολλοί έβλεπαν το μέλλον του Ομίλου Intracom, αφού είχε την επιχειρηματικότητα στο αίμα του. 

Ο «βενιαμίν» της οικογένειας Κόκκαλη, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Intralot και δεύτερος αντιπρόεδρος στον Ολυμπιακό δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή του.

Έφυγε αναπάντεχα,προδομένος από την καρδιά του. Η είδηση έσπασε σαν βόμβα στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Σωκράτης Κόκκαλης θάνατος

ΑΠΑΓΟΡΗΤΟΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΝΗ ΚΟΚΚΑΛΗ

Ήταν γιός του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη. Ο Σωκράτης junior, όπως τον έλεγαν φίλοι και γνωστοί. Αδελφός του Πέτρου και του Κωνσταντίνου Κόκκαλη αλλά και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιού της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο με τον Σάββα Θεοδωρίδη. 

Σωκράτης Κόκκαλης θάνατος

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ

Με τον ετεροθαλή αδελφό του Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος παντρεύτηκε πέρσι το καλοκαίρι στη Μύκονο τη Δούκισσα Νομικού, ήταν αχώριστοι.Ταξίδια, εκδρομές, γήπεδο… παντού μαζί.

Σωκράτης Κόκκαλης θάνατος

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΤΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ

Όλοι τους σήμερα είναι απαρηγόρητοι. Όπως και η σύντροφος του Μαρία Τσούτσια, κόρη του εκδότη Γιώργου Τσούτσια και της κοσμικογράφου Ανθής Κασσιμάτη. Η γνωριμία τους μετρούσε 4 χρόνια, συγκατοικούσαν στην Κηφισιά και σχεδίαζαν το κοινό τους μέλλον. Όμως δεν πρόλαβαν.

Σωκράτης Κόκκαλης θάνατος

Η σημαία του Ολυμπιακού κυματίζει μεσίστια ενώ τα συλλυπητήρια μηνύματα είναι δεκάδες από όλες τις ΠΑΕ. 

«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας. Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!» ήταν η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η κηδεία του Σωκρατη Κόκκαλη θα γίνει στην Αθήνα, όταν επιστρέψει η σορός του από την Αμερική.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top