Συγκίνηση στην κηδεία του Μάνου Αντώναρου

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο

Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και καλλιτέχνες έδωσαν «το παρών» στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στην Καλλιθέα προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον Μάνο Αντώναρο.

Αντώναρος κηδεία

Ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 13 Ιουλίου  μετά από νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

Αντώναρος κηδεία

Ο Μάνος Αντώναρος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών έχοντας προσβληθεί από το λεγόμενο βακτήριο της λεγιονέλλας.

Αντώναρος κηδεία

Τραγικές φιγούρες τα δύο μικρά παιδιά του, η υποβασταζόμενη μητέρα του αλλά και ο αδερφός του επίσης δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος εκφώνησε και ένα συγκινητικό  αποχαιρετισμό.

Αντώναρος κηδεία

Μέσω Facebook, είχε γράψει και ένα πολύ συγκινητικό κείμενο στο οποίο αναφερόταν στον αδερφό του:

«Με ανείπωτο πόνο στη καρδιά μου αποχαιρετώ σήμερα το μονάκριβο και πολυαγαπημένου μου αδελφό, τον Μανο. Μας είπε αντίο σήμερα το μεσημέρι μετά από μια άνιση μάχη 20 μερών. Χάνω τον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί στη κρεβατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στη πίσω βεραντούλα της μονοκατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε. Που μπήκαμε κι οι δυο στη δημοσιογραφία -από άλλα μετερίζια. Εκείνος μποέμ δημιουργικός με μοναδική πέννα και άφθαστες σύγχρονες φρέσκες ιδέες. Λατρευτός στις παρέες, με χιούμορ κι αγάπη για τους ανθρώπους. Θα μου λείψεις Μάνο μου. Θα μου λείψουν οι παρατηρήσεις, οι υποδείξεις που μου έκανες από αγάπη. Εμένα του πιο συμβατικού. Να ήξερες πόσο σοβαρά τις έπαιρνα, να ήξερες μόνο...Πόσο θα μου λείψουν όλα αυτά. Αλλά κυρίως εσύ που μ έβγαζες τόσο συχνά από τη γκριζάδα της... ρουτίνας μου. Ήσουν/είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Και γι αυτό αθόρυβος».
Αντώναρος κηδεία

Το κλίμα βαρύ, όμως όλοι θυμόταν ιστορίες από την έντονη δημοσιοφραφική πορεία του Μάνου. Μεταξύ άλλων στην εξόδιο ακολουθία παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο υφυπουργός εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, αλλά και δεκάδες συνάδελφοι του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Αντώναρος κηδεία

Στεφάνια έστειλαν ο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος και πολλοί φίλοι του και συγγενείς.

Αντώναρος κηδεία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top