Η επίσημη ανακοίνωση της «Ανυπότακτης Ατικής» για το εκλογικό αποτέλεσμα

Τι στάση θα κρατήσουν στον β' γύρο των Περιφερειακών εκλογών

Ανυπότακτη Αττική

“Ευχαριστούμε όσους και όσες μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν την δυνατότητα να εκπροσωπήσουμε, όσο μας αναλογεί, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τη φωνή των πολλών. Ευχαριστούμε τους 121 υποψηφίους συμβούλους της Ανυπότακτης Αττικής, αλλά και όσους και όσες έδωσαν μεγάλο αγώνα σε αυτή την εκλογική μάχη, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, υπό δύσκολες συνθήκες. Δηλαδή, όσους και όσες μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε, στις μεγάλες μάχες που έρχονται”, δήλωσαν οι εκπρόσωποι της παράταξης «Ανυπότακτη Αττική» σε επίσημη ανακοίνωσή τους.

«Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ είναι ένα νέο σχήμα, το οποίο διαμορφώθηκε δύο μήνες πριν από τις εκλογές. Λαμβάνοντας υπόψη τα γενικότερα πολιτικά δεδομένα, αλλά και το μικρό χρονικό διάστημα διαμόρφωσης της κίνησης, το ποσοστό που συγκεντρώσαμε κρίνεται θετικό και αποτελεί εφαλτήριο για μία ευρύτερη παρέμβαση και συσπείρωση δυνάμεων».

Η «Ανυπότακτη Αττική» σχολίασε ,επίσης, ως θετικό στοιχείο των εκλογών την μεγάλη πτώση της Χ.Α. 

Όσο για την στάση που θα κρατήσει η παράταξη κατά την διάρκεια του β’ γύρου των Περιφερειακών Εκλογών, τα μέλη της δηλώνουν πως δεν πρόκειται να διαλέξουν πλευρά, αλλά ότι θα σταθούν απέναντι και στις δύο εκδοχές, συμβάλλοντας στην προετοιμασία των αγώνων της επόμενης περιόδου. 

«Ως ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ, θα αξιοποιήσουμε την εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να υπηρετήσουμε τους στόχους που βάλαμε και πριν τις εκλογές», τόνισαν, τέλος, στην ανακοίνωσή τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top