Δημοτικές εκλογές: Η ισχύς εν τη ενώσει στη Μάνη!

Οι υπόλοιποι συνδυασμοί στηρίζουν τον Κυριάκο Μιχαλολιάκο στον β' γύρο.

Κυριάκος Μιχαλολιάκος

Με γνώμονα το αρχαίο ρητό «Ισχύς εν τη ενώσει» οι συνδυασμοί που αποτέλεσαν την πλειοψηφία στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στον δήμο Ανατολικής Μάνης, υποστηρίζοντας τις αρχικές θέσεις τους, αποφάσισαν να στηρίξουν τον συνδυασμό «Μαζί για τον τόπο μας, ενωμένοι και περήφανοι». Ο επικεφαλής του, Κυριάκος Μιχαλολιάκος, την επόμενη Κυριακή θα βρεθεί απέναντι στον συνδυασμό Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. του Πέτρου Ανδρεάκου, που είναι δήμαρχος στην περιοχή από το 1999.

Ο, μέχρι πρόσφατα Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, κατέλαβε,με τον συνδυασμό του, την τρίτη θέση. 

«Η “Ενωτική Κίνηση Μάνης” συνεπής προς τις αρχές της ιδρυτικής της διακήρυξης αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τον συνδυασμό του κ. Μιχαλολιάκου, ενισχύοντας έτσι την επιθυμία του εκλογικού σώματος για την αλλαγή της δημοτικής αρχής. Έχουμε όλοι χρέος μας, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της παρελθούσας Κυριακής, να συμβάλλουμε σε μία παραγωγική συνεργασία για το Μέλλον της Μάνης, που από την επόμενη ημέρα θα μπορεί να λύσει τα χρονίζοντα προβλήματα, αλλά και να δώσει νέες προοπτικές για τον τόπο μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Μάνης.

«Όλες οι πολιτικές δυνάμεις που αγωνίστηκαν για να γυρίσει ο τόπος μας σελίδα είμαστε μαζί. Ενωμένοι και υπερήφανοι συνεχίζουμε με στόχο να βοηθήσουμε τον δήμο μας να βγει από τη στασιμότητα των τελευταίων ετών. Ο λόγος ανήκει στους πολίτες. Αυτοί μας έδειξαν τον δρόμο και ζήτησαν συστράτευση, συμπόρευση, συνδιοίκηση με υψηλή αίσθηση του χρέους και της ευθύνης για τον τόπο μας», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κυριάκος Μιχαλολιάκος.

Οι εκπρόσωποι του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας» πραγματοποίησαν, επίσης, συνάντηση με εκπροσώπους του «Ανασυγκρότηση», που ήταν ο τέταρτος σε αριθμό ψήφων συνδυασμός.

Τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στη Μάνη (νερό, διαχείριση απορριμμάτων, η παραμέληση του Γυθείου κλπ.) αλλά και η πρόσφατη τοποθέτηση ανεμογεννητριών, φαίνεται ότι έχουν συσπειρώσει την πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής. Δεν είναι τυχαίο ότι σε πολλές περιοχές της Μάνης εξελέγησαν τοπικά συμβούλια που δε στηρίζονταν από τη νυν δημοτική αρχή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top