Μαρία Βούρλου στο star.gr: «Θα δουλέψω ασταμάτητα για την πόλη μου»

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Καισαριανή τώρα»

Μαρία Βούρλου

Η Μαρία Βούρλου, μητέρα ενός παιδιού, μεγάλωσε, γαλουχήθηκε και ζει στην Καισαριανή. Είναι υπάλληλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με μεγάλη εμπειρία σε Διοικητικές θέσεις, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη διαφήμιση. Κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Χρήστου Βοσκόπουλου «Καισαριανή τώρα»:

«Έχω μεγαλώσει –δηλώνει-  σε μια οικογένεια που οι έννοιες ΣΥΜΒΙΩΝΩ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, ΣΥΜΠΑΣΧΩ ήταν πάντα στάση ζωής! Ο Χρήστος Βοσκόπουλος όμως φώτισε την απόφαση μου να ασχοληθώ ενεργά με την έμφυτη δικαιοσύνη και ειλικρίνεια του, το όραμα και την αποφασιστικότητά του σε συνδυασμό με την προσωπική ηθική του. Είναι ο μόνος από τους υποψήφιους Δημάρχους της Καισαριανής, που είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην πόλη μας! Η αγάπη του για την Καισαριανή είναι αυθεντική, γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τους ανθρώπους της, τα προβλήματα αλλά και τις ικανότητές της.»

Γιατί όμως να την ψηφίσει κάποιος; «Η «Καισαριανή Τώρα», είναι μια ομάδα ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους, αλλά με κοινό χαρακτηριστικό την καθαρότητα και την αγάπη για την Καισαριανή! Η Καισαριανή δεν μας χρωστάει αντιθέτως της χρωστάμε! Θα δουλέψω ασταμάτητα για την Πόλη μου και αυτό όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν καλά.»

Σχετικά με τις δεσμεύσεις της, εάν εκλεγεί, η Μαρία Βούρλου αναφέρει: «Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, 10΄από το κέντρο και 4’ από τον Υμηττό. Οφείλουμε να κάνουμε πιο φιλική την πόλη για τους κατοίκους και για τους επισκέπτες. Είναι ένας τόπος με αντιστασιακή ιστορία και μικρασιατικές ρίζες. Η ανάδειξη των χαρακτηριστικών αυτών είναι η βάση για την ανάπτυξη της Πόλης μας. Το πρόβλημα στην Καισαριανή και στη χώρα γενικά είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης σε κάθε μορφή εξουσίας που έχει ως επακόλουθο τη μη συμμετοχή των πολιτών. Μέλημά μας είναι, να επιστρέψουμε στο ακέραιο την εμπιστοσύνη του κόσμου μέσα από την δουλειά και το έργο μας! Μόνο έτσι ο κόσμος θα συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια μας και μόνο έτσι θα πάψει η αλληλεγγύη να είναι ζητούμενο. ΤΩΡΑ, είναι η ώρα να γίνει η Καισαριανή αντάξια της ιστορίας της, χαράσσοντας μόνη της το μέλλον που της αρμόζει.»

 

του Γιάννη Ευσταθίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top