Γιώργος Γουβιάς: Ανοίγει τα χαρτιά του στο star.gr λίγο πριν τις εκλογές

Τι λέει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας

Γιώργος Γουβιάς

Ο δημοσιογράφος της Ηλείας Γιώργος Γουβιάς, μετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Παπακωνσταντίνου "Οικολογική Δυτική Ελλάδα":

Ιδού τι δηλώνει στο Star.gr:

1. Γιατί αποφασίσατε να μετάσχετε στις εκλογές;
Προκειμένου ο χώρος της Πολιτικής Οικολογίας -και κατ` επέκταση των ανθρώπων που υπερασπίζονται και προστατεύουν το Περιβάλλον στην Δυτική Ελλάδα- να αποκτήσει περισσότερη δύναμη. Πιστεύω πως η πολιτική μας δύναμη θα ωθήσει το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο να αντιληφθεί πως η μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή είναι η υποβάθμιση του περιβάλλοντος παίρνοντας τις ανάλογες απόφασεις.

2. Ποιος ο λόγος να σας ψηφίσει κάποιος;
Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ είναι η μόνη παράταξη που σταθερά υπερασπίζεται την φύση, το κλίμα, τους φυσικούς πόρους και την ποιότητα ζωής των επόμενων γενεών απέναντι στις κοντόφθαλμες πολιτικές που θυσιάζουν τα πάντα για το βραχυπρόθεσμο κέρδος. Κι αυτό συμβαίνει με συνέπεια από το 2010! Θέτουμε και πάλι το έργο και τις αξίες μας στην κρίση των συμπολιτών μας στην Ηλεία -όπου είμαι υποψήφιος- και σε όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, σίγουροι ότι έχουν εκτιμήσει την σταθερότητα των αρχών, την εντιμότητα και τις καινοτόμες ιδέες μας.

3. Αν εκλεγείτε, ποιες θα είναι οι 3 βασικές σας δεσμεύσεις;
Η αποκατάσταση των οικοσυστημάτων με έργα όπως ο επαναπλημμυρισμός των λιμνών (Μουριά – Αγουλινίτσα) που εσφαλμένα αποξηράνθηκαν, η εναντίωση στην κοντόφθαλμη και επικίνδυνη πολιτική για τις εξορύξεις υδρογονανθράκων και η αποκατάσταση του χώρου δεματοποιήσης απορριμμάτων στην περιοχή Ποτόκι δίπλα από τον ποταμό Αλφειό, κοντά στον Πύργο.

του Γιάννη Ευσταθίου

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top