Στο star.gr η δημοσιογράφος Χαρά Λεμονή-Υποψήφια δημ.σύμβουλος στο Χαϊδάρι

Οι τρεις βασικές της δεσμεύσεις αν εκλεγεί

Χαρά Λεμονή

Η δημοσιογράφος Χαρά Λεμονή κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Χαϊδάρι, με το συνδυασμό "Χαϊδάρι Ξανά" του Βαγγέλη Ντηνιακού κι απαντά στις ερωτήσεις του "Star.gr".

1. Γιατί αποφασίσατε να μετάσχετε στις εκλογές;

Το Χαϊδάρι είναι ο τόπος που γεννήθηκα, έφτιαξα την οικογένεια μου και μεγάλωσαν τα παιδιά μου. Το αγαπώ και με λυπεί ότι πλέον δεν είναι από τους ομορφότερους δήμους, με εμφανή τα σημάδια εγκατάλειψης. Μετέχω στις δημοτικές εκλογές, με τον Βαγγέλη Ντηνιακό και τον συνδυασμό «ΧαϊδάριΞανά», για να ξαναγίνει το Χαϊδάρι το κόσμημα της δυτικής Αθήνας!

Η Χαρά Λεμονή με την οικογένειά της

2. Ποιος ο λόγος να σας ψηφίσει κάποιος;

Θα περιοριστώ μόνο να πω ότι ο λόγος μου είναι «σπαθί» και το γνωρίζουν οι συνδημότες μου μέσα από την πολύχρονη δραστηριότητα μου στην περιοχή. Θα παλέψω για να καταστούν οι γειτονιές της πόλης μας προσιτές και ανθρώπινες. Όλοι και κυρίως τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας δικαιούνται να ζουν σε μία όμορφη, σύγχρονη, φιλική και ασφαλή πόλη.

Με τον Θάνο Ασκητή

3. Αν εκλεγείτε, ποιες θα είναι οι 3 βασικές σας δεσμεύσεις;

Προσωπικά, στόχος μου είναι η μείωση της ανεργίας για τους νέους και όσους βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση. Έχω προτείνει δημόσια, την κλιμακωτή μείωση των δημοτικών τελών για τις μικρές και μεσαίες τοπικές επιχειρήσεις και ποσόστωση τοπικής απασχόλησης για τις μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής μας, με ανταποδοτικά οφέλη τις προσλήψεις ανέργων.

Δεύτερη δέσμευση, είναι να παλέψω για να ξαναγίνει το Χαϊδάρι καθαρή και υγιεινή πόλη μέσα από τις σύγχρονες πρακτικές διαχείρισης απορριμμάτων που προτείνει το πρόγραμμα μας. Να αυξηθεί το πράσινο και να προχωρήσουν τα έργα υποδομής και ανάπλασης του Σκαραμαγκά και η παραχώρηση των 66 στρεμμάτων του στρατοπέδου του δήμου Χαϊδαρίου, ώστε να δημιουργηθούν νέοι χώροι πολιτισμού και άθλησης.

Τρίτη δέσμευση είναι ότι θα παλέψω για τα παιδιά μας, το μέλλον της πόλης μας, που δικαιούνται σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές, βρεφονηπιακούς σταθμούς και σχολεία «ανοιχτά» στην κοινωνία, με επιπλέον δωρεάν δραστηριότητες, απογεύματα και Σαββατοκύρια.
Υπάρχουν ακόμη τόσα πολλά, όπως αντιπλημμυρικά έργα, συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση για όλους, επέκταση του μετρό στο Χαϊδάρι, αποσυμφόρηση των δρόμων, ασφαλή πεζοδρόμια, υποδομές για ΑΜΕΑ, πεζογέφυρες, ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας κλπ, που θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τη δύναμη που θα μας δώσει ο Χαϊδαριώτικος λαός.

του Γιάννη Ευσταθίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top