Γιώργος Αγγελόπουλος στο Traction: «Η αγάπη είναι το καύσιμό μου»!

Με ποιο τρόπο ο Ντάνος κατάφερε να λύσει τα προβλήματά του;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο τιμόνι του νέου Mitsubishi L200 και μίλησε για όλα στον Κώστα Στεφανή.

Μπορεί ο νικητής του Survivor να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του, αλλά δεν αρνήθηκε να απαντήσει στον παρουσιαστή του «Traction» τι είναι για εκείνον η αγάπη.

«Η αγάπη είναι το καύσιμό μου. Το κίνητρό μου. Θεωρώ πως αν όλα τα πράγματα τα αντιμετωπίζεις με αγάπη ακόμα και ο εαυτό σου αλλάζει», ήταν η απάντηση του Ντάνου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αγαπά πάρα πολύ τον αθλητισμό, γιατί μέσα από αυτόν κατάφερε να βρει διέξοδο όταν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα. «Ο αθλητισμός για μένα ήταν τρόπος ζωής. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει στεναχώριες. Το θέμα είναι να μη μένεις εκεί. Πρέπει να συνεχίζεις τη ζωή σου και να κοιτάς μπροστά».

 

Ο Ηλίας Βρεττός στο Traction: «Δεν πίστευα πως θα συνέβαινε ποτέ σε μένα»

Μαρία Σάκκαρη στο Traction: «Έχω κάνει πολλούς άνδρες να κλάψουν»

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    VW T-Rock R: Ένα SUV με χαρακτήρα GTI, καθώς ο δίλιτρος κινητήρας αποδίδει 300 ίππους, χαρίζοντας εντυπωσιακές επιδόσεις. Ο Μάνος Στεφανής με την Ινώ Στεφανή μοιράζονται ευχάριστες εμπειρίες μαζί του.
➢    Peugeot 2008: O Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή «ταξιδεύουν» νοητά στη Γαλλία του 20ου αιώνα και απολαμβάνουν τις συνθέσεις για πιάνο του Ερίκ Σατί. Έμπνευση τους; Μα φυσικά το νέο Peugeot 2008.


➢    Dakar 2020: Το διάσημο Rally Dakar, ο μεγαλύτερος και δυσκολότερος μαραθώνιος αγώνας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, πέρασε σε νέα φάση μια και διεξήχθη σε τρίτη Ήπειρο, αυτή τη φορά στη Σαουδική Αραβία. H 42η διοργάνωση θα μείνει στην ιστορία για την σκληρότητα και τις ιδιαιτερότητές της.

Παρακολουθήστε όλα τα επεισόδια της εκπομπής Traction

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top