Σε ποια μοντέλα της η BMW τοποθετεί προηγμένη υβριδική τεχνολογία 

Μείωση κατανάλωσης και ρύπων 

BMW υβριδική τεχνολογία 

Από την άνοιξη του 2020, η BMW θα μειώσει περαιτέρω την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων των μοντέλων της με τη συστηματική χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας κίνησης. Παράλληλα με την επέκταση της γκάμας πλήρως ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων που προγραμματίζεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τόσο η απόδοση όσο και η ποιότητα των καυσαερίων των βενζινοκίνητων οχημάτων θα βελτιωθούν σημαντικά.  

Αυτό θα επιτευχθεί με μία καινοτόμα υβριδική τεχνολογία η οποία μετά την BMW Σειρά 5, από το Μάρτιο/Απρίλιο θα υιοθετηθεί στα μοντέλα BMW Σειρά 3, BMW X3 και BMW X4. Εξάλλου, την άνοιξη του 2020, 33 επιπλέον μοντέλα BMW ήδη θα πληρούν το πρότυπο Euro 6d, που θα γίνει υποχρεωτικό από το 2021.


Ένα ακόμα κινητήριο σύνολο για την BMW Σειρά 1 και πρόσθετοι κινητήρες για τις BMW Σειρά 3 Sedan και BMW Σειρά 3 Touring θα διευρύνουν τη γκάμα διαθέσιμων λύσεων στις πολυτελείς compact και μεσαίες κατηγορίες, ενώ νέες επιλογές εξατομίκευσης εσωτερικού θα αναδείξουν περαιτέρω την προσωπικότητα των BMW X5, BMW X6 και BMW X7.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top