Δείτε σε πόσα δευτερόλεπτα πιάνει τα 0-100 το Nissan LEAF NISMO RC  

Με τετρακίνηση και αγωνιστικές επιδόσεις 

Nissan LEAF NISMO RC

Το τετρακίνητο LEAF NISMO RC αποδίδει πάνω από τη διπλάσια ισχύ και ροπή του προκατόχου του, που βασιζόταν στο πρώτης γενιάς LEAF  του 2011. Παρέχοντας στιγμιαία διαθέσιμη ροπή 640Nm στους τροχούς και ισχύ 322hp,  το LEAF NISMO RC προσφέρει αστραπιαία επιτάχυνση, επιτυγχάνοντας το  0-100km / h σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα !  

 Η δημιουργία του τελευταίου LEAF NISMO RC από τη Nissan, δεν έγινε για λόγους επίδειξης. Στην ουσία,  αποτελεί ένα πεδίο δοκιμών  για μελλοντικές τεχνολογικές εξελίξεις και προβάλλει τις  απεριόριστες δυνατότητες των ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan. Παράλληλα, αποδεικνύει  τι μπορεί να επιτευχθεί με ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με δύο μοτέρ και  σύστημα μετάδοσης σε όλους τους τροχούς, εκφράζοντας την αφοσίωση της Nissan στη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των EV μοντέλων της. 

 Είναι σαφές ότι το LEAF NISMO RC μοιράζεται την προηγμένη τεχνολογία του σημερινού LEAF παραγωγής,  του πιο δημοφιλούς EV με 450.000 πωλήσεις από το 2010, “πατώντας” για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην πίστα  Ricardo Tormo,  στη Βαλένθια της Ισπανίας.Το νέο Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 33.990€.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top