Η Ford λανσάρει ασφάλεια 5 αστέρων στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της 

Ποιο μοντέλο κατάφερε πρώτο να περάσει τις σκληρές δοκιμές

Ford  Explorer Plug-In Hybrid Euro NCAP 5 Αστέρια

Το επταθέσιο SUV χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό μονάδων κίνησης που αποτελείται από τον 3.0L V6 EcoBoost  βενζινοκινητήρα της Ford, ηλεκτροκινητήρα και γεννήτρια, αποδίδοντας ισχύ 457 ίππων και ροπή 825 Nm. Το νέο Ford Explorer Plug-In Hybrid εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία 48 χλμ. για οδήγηση στην πόλη.  

Το Explorer Plug-In Hybrid αυξάνει την ασφάλεια όχι μόνο για τον οδηγό και τους επιβάτες, αλλά και για αυτούς που βρίσκονται στο δρόμο, χάρη στη χρήση εξαρτημάτων από χάλυβα υπερυψηλής αντοχής.Τα τελευταία δημιουργούνται με κατοχυρωμένες από τη Ford διαδικασίες που υιοθετούνται για πρώτη φορά στη βιομηχανία.

Επίσης, τεχνολογίες που λειτουργούν με την αρωγή αισθητήρων στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αποτρέπουν ή περιορίζουν τις επιπτώσεις των συγκρούσεων.  Καινοτόμες, κατοχυρωμένες διαδικασίες κατασκευής δίνουν στην Ford τη δυνατότητα να ενσωματώσει στο αυτοκίνητο εξαρτήματα που είναι ανθεκτικότερα ακόμα και από τα συρματόσχοινα μιας κρεμαστής γέφυρας εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό κορυφαία προστασία για τους επιβάτες και την μπαταρία. Την ίδια στιγμή, οι τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας του νέου Explorer Plug-In Hybrid εκθειάστηκαν από τον Euro NCAP . Η Ford λανσάρει τώρα ασφάλεια 5 αστέρων στην ηλεκτροκίνητη γκάμα της, με το νέο Explorer Plug-In Hybrid να αποσπά σήμερα τη μέγιστη βαθμολογία από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών πρόσκρουσης Euro NCAP. 

Βαγγέλης Γκούμας
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top